SALTO introducerar ny passerkontroll med ansiktsigenkänning genom förvärvet av TouchByte
Hem Teknik SALTO introducerar ny passerkontroll med ansiktsigenkänning genom förvärvet av TouchByte

SALTO introducerar ny passerkontroll med ansiktsigenkänning genom förvärvet av TouchByte

Publicerat av: Redaktionen

SALTO Systems, en världsledande leverantör av innovativa smarta lösningar för passerkontroll, är engagerad i användningen av biometrisk teknik som framtidens passerkontroll.

Under de senaste två åren har företaget strävat efter att påskynda utvecklingen av friktionsfria lösningar för passerkontroll genom olika strategiska investeringar.

Den digitala revolutionen har förändrat samhället. Hela branscher har omformats, våra yrkesliv, vår utbildning och fritid har utvecklats till oigenkännlighet. Digitala referenser, digitala identiteter och ansiktsigenkänning håller på att bli standard inom alla branscher, och automatisk ansiktsigenkänning framstår som en viktig teknik för att tillgodose marknadens behov.

År 2022 förvärvade SALTO Systems Cognitec, en stor och växande aktör inom ansiktsigenkänning. Detta var ett viktigt steg mot att förbättra sina lösningar för passerkontroll genom biometri och genom att använda ansiktsigenkänningsteknik för att underlätta en friktionsfri smart access-upplevelse. Genom att integrera sitt flaggskepp FaceVACS-algoritm, som drivs av Cognitec, i SALTOs smarta enheter kommer SALTO att få ett helt nytt utbud av funktioner i sin produktportfölj för att möjliggöra ytterligare användningsområden i applikationer inom flera branscher.

Nu är det närmare än någonsin. Genom det nyligen genomförda förvärvet av TouchByte, en brittisk teknikinnovatör med inriktning på ansiktsigenkänning, avser SALTO att påskynda utvecklingen och marknadsintroduktionen av den första och mest avancerade lösningen för passerkontroll med ansiktsigenkänning genom att förverkliga Cognitecs algoritmiska potential genom TouchBytes lösningsportfölj och plattform för ansiktshantering.

SALTO introducerar ny passerkontroll med ansiktsigenkänning genom förvärvet av TouchByte

Sömlös passerkontroll med ansiktsigenkänning genom förvärvet av den brittiska teknikinnovatören TouchByte

Att föra in TouchByte under SALTO-koncernens paraply förstärker SALTO:s engagemang för innovation och utveckling av ny teknik. ”Vårt förvärv av TouchByte är ett naturligt steg framåt i vårt uppdrag att föra in innovativ och banbrytande teknik till marknaden för passerkontroll”, säger Marc Handels, Chief Technology & Innovation Officer på SALTO Systems. ”Med vår framtida lösning för ansiktsigenkänning vill vi ge våra kunder ett säkert och friktionsfritt sätt att få tillträde till sina byggnader och anläggningar.”

SALTO Systems är förväntansfulla inför vad framtiden har att erbjuda för biometrisk teknik och hur den kan fortsätta att gynna sina kunder.

TouchByte
TouchByte är ett snabbväxande teknikföretag med säte i Cornwall, Storbritannien, som specialiserar sig på att utveckla lösningar som använder ansiktsigenkänning för att hantera utmaningar för företag. Företaget leds av en erfaren ledningsgrupp och stöds av ett ungt, entusiastiskt team av utvecklare och supportpersonal. TouchBytes senaste produkt, Facentry, erbjuder nyckelfri passerkontroll genom ansiktsigenkänning: ”Access a space with your face”.

Touchbyte tror på enkel, säker, trygg och bekväm passerkontroll som underlättar effektivt tillträde till platser, byggnader och rum – allt utan behov av nycklar, koder, nyckelbrickor, kort, armband eller fingeravtrycksläsare. Förutom det nyckellösa passerkontrollsystemet Facentry omfattar företagets portfölj en webbaserad plattform för hantering av ansikten, en molnbaserad lösning för dataanalys och säkerhet samt system för meddelanden och varningar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00