Samsung Galaxy S5 nu i miniformat

Samsung Galaxy S5 mini

Samsung släpper en mindre version av telefonen Galaxy S5. Modellen får tillnamnet mini och ärver det mesta från sitt större syskon.

På onsdagen offentliggjordes Samsung Galaxy S5 mini, en kompakt version av Samsungs senaste toppmodell. Den mindre varianten levererar hög prestanda och har samma fokus på hälsa och trygghet som Galaxy S5, enligt ett pressmeddelande.

– På Samsung strävar vi ständigt efter att skapa produkter som tilltalar en bred skara användare, säger Andreas Bergqvist, produktchef för mobiltelefoner på Samsung i Norden.

– Galaxy S5 mini ger dig en kraftfull upplevelse och en välkänd design med de mest användbara funktionerna från Galaxy S5.

Galaxy S5 mini har en AMOLED-skärm på 4,5 tum. Apparatens är liksom Galaxy S5 vatten- och dammtålig och har funktioner som pulsmätare, fingertrycksavläsare och går att använda tillsammans med Samsungs senaste wearables.

Telefonen hittar ut i kanalen under juli för att bli tillgänglig i butik i augusti. Den finns i fyra olika färger; Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue och Copper Gold. Rekommenderat slutkundspris hamnar på 4300 kronor.

Lurfakta: Samsung Galaxy S5 mini är utrustad med en 1,4 GHz Quad core-processor och Super AMOLED-skärm. Operativsystem Android 4.4 (Kitkat). Utrustad med BT 4.0, WiFi: 802.11 a/b/g/n, USB 2.0, NFC, IR Remote. RAM-minne på 1,5 GB och 16 GB* internminne + stöd för microSD på upp till 64GB. Batteri 2100mAh.

Post Comment