Samsung Galaxy S7 edge Olympic Limited Edition till alla tävlande i sommar-OS

För att fira Sommar OS 2016 i Rio släpper Samsung en Olympic Limited Edition av sin telefon Galaxy S7 edge.

Samsung lanserar samtidigt en app för Sommar-OS 2016 och kommer arrangera aktiviteter på plats runt om i Brasilien för att markera lanseringen av Samsungs globala OS-kampanj.

– Sport handlar om en individs starka resa och utmaning. Olympiska Spelen är det ultimata samsung galaxy 7Sglobala firandet av den resan och atleternas bedrifter där länder och deras supportar går ihop och enar världen. Samsung beundrar den glöd som finns hos de olympiska atleterna och supportrarna, som alla driver spelen framåt, säger Younghee Lee, Executive Vice President of Global Marketing, Mobile Communications Business at Samsung Electronics.

Tillsammans med Internationella olympiska kommittén (IOK) kommer Samsung att leverera 12 500 stycken Galaxy S7 edge i Olympic Games Limitied Editon och Gear IconX till alla tävlande under Sommar OS 2016. Detta för att hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av vistelsen i Rio och för att underlätta kontakten med familj och vänner runt om i världen.

Special-app för alla tävlande
Appen ”Olympic Athletes’ Hub” är utvecklad av IOK som kommer att finnas installerad på alla deltagares telefoner. Där kommer de hitta relevant information för att få ut så mycket som möjligt av sin vistelse under tiden i Rio. Med appen kommer de tävlande kunna kontakta IOK direkt och där kan de även läsa om vilka resurser och aktiviteter som finns tillgängliga för Olympierna.

Telefonerna kommer ha en unik Olympisk design och ett anpassat färgmönster som baseras på färgerna på de fem olympiska ringarna. I telefonerna kommer det även att finnas installerade bakgrundsbilder på temat ”Rio 2016”. Tillsammans med Galaxy S7 edge får atleterna också Samsungs nya accessoar, de trådlösa och fristående öronsnäckorna Gear IconX. De kommer att ge de tävlande en ny slags träningsupplevelse. Tillsammans kommer de två enheterna att hjälpa atleterna hålla koll på deras träning genom Samsungs S Health-app.

– Samsungs teknik engagerar fans och unga människor runt om i världen. IOK är tacksamma över partnerskapet med Samsung, som ger möjligheten för alla tävlande olympier under Sommar OS 2016 att få en Galaxy S7 edge. Det gör det lätt för dem att hålla kontakten med familj, vänner och supportrar, och möjligheten att dela med sig av sin upplevelse i Rio. Med stöd från Samsung ser vi fram emot att inspirera människor överallt med de olympiska värderingarna, den unika upplevelsen ett OS innebär och den betydelsen som sport har, säger Thomas Bach, Ordförande i IOC. 

Den officiella OS-appen
”The Rio 2016 app” är den officiella appen för de Olympiska spelen. Appen har utvecklats av Samsung i samarbete med IOK. Appen kommer tillhandahålla atleter, supportrar och andra konsumenter med de senaste OS-nyheterna. I augusti kommer appen att uppdateras med information kring schema, platser, eventinformation, resultat, medaljräkning och fler liveuppdateringar från tävlingarna. Användaren kan även anpassa sin upplevelse med appen genom att utnyttja Samsungs S-translator som anpassats till de Olympiska spelen. Appen finns tillgänglig för gratis nedladdning genom Samsung Galaxy Apps, Google Play för Android och App Store för IOS.

Post Comment