Samsung lanserar Galaxy Book2 Pro-serien: Flexibla datorer som låter dig jobba var du vill
Hem Produkt Nyheter Samsung lanserar idag Galaxy Book2 Pro-serien

Samsung lanserar idag Galaxy Book2 Pro-serien

Publicerat av: Redaktionen

Samsung Electronics Co., Ltd. presenterar idag sin nya Galaxy Book2 Pro-serie, som innefattar Galaxy Book2 Pro 360 som har S Pen funktionalitet och Galaxy Book2 Pro med 5G.

Båda utformade för maximal flexibilitet och mångsidighet som dagens datoranvändare efterfrågar.

– Vårt mål på Samsung är inte bara att skapa mobil teknik, utan även att ge våra användare unika upplevelser som förbättrar deras vardag. Vi lever i en tid då kommunikation och bekvämlighet är oerhört viktigt och vår nya Galaxy Book2 Pro-serie är ett resultat av det. Den nya Galaxy Book2 Pro- serien har ultimat bärbarhet, högkvalitativ design och prestanda, och är perfekt för en ständigt uppkopplad värld, säger Rikard Skogberg, produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Säkerhet möter mobil frihet

Allt fler väljer att omfamna det hybrida arbetslivet och därför prioriteras skydd av data, identitet och integritet högt av Samsung. För att skydda användare ytterligare är Galaxy Book2 Pro-serien den första konsumentdator-serien som uppfyller Microsofts krav på Secured Core PC.

Secured Core PC, som tidigare utformats för företagsdatorer i branscher som kräver hög säkerhet som finans, sjukvård och myndigheter, ger en förbättrad skyddsnivå i Windows 11 och har integrerad hårdvara och både inbyggd programvara för att öka skyddet mot potentiella cyberattacker.

Galaxy Book2 Pro-serien kommer i ett portabelt och elegant utförande som är enkel att ha med sig. Serien har en tunn och ljus design, och är flexibel och redo för 5G och Wi-Fi 6E anslutning. Galaxy Book2 Pro-serien har även lång batteritid, upp till 21 timmar och dessutom kan seriens supersnabba USB-C universalladdare ladda samtliga Samsung Galaxy-mobila enheter, så att du bara behöver en laddare.

Samsung fortsätter sitt partnerskap med Intel

Galaxy Book2 Pro-serien har den senaste, 12:e generationens Intel® Core-processorer™ som gör det möjligt för användare att arbeta, ringa videosamtal och spela med jämn och pålitlig prestanda. Samsung fortsätter sitt partnerskap med Intel och arbetar nära chiptillverkaren för att säkerställa fullständig processoroptimering med hårdvara och programvara i Galaxy Book2 Pro-serien.

Galaxy Book2 Pro-serien har uppgraderats med 1080p FHD-webbkameror och bredare synfältsvinklar, och även studioläget har uppgraderats med en mängd nya funktioner. Inklusive Automatisk inramning som håller dig perfekt centrerad även när du rör dig runt ramen. Galaxy Book2 Pro-seriens GREENGUARD-certifierade AMOLED-skärmar  är nu även ljusare för ökad tydlighet.

Samsung lanserar Galaxy Book2 Pro-serien: Flexibla datorer som låter dig jobba var du villÄven ljudet i Galaxy Book Pro2-serien har förbättrats och dubbelriktad AI-brusreducering minskar distraherande ljud från både dig och andras bakgrund. Dessutom stöder Galaxy Book2 pro-serien AKG och Dolby Atmos ljudteknik. Utöver det tillåter den nya applikationen Samsung Device Care Galaxy Book2 Pro-serien användare att kontrollera sin enhetseffektivitet, och kan därmed optimera ström och lagring för att säkerställa konsekvent prestanda under enhetens livslängd.

Sömlös användning för den uppkopplade världen

Galaxy Book2 Pro-serien erbjuder en mängd anslutna upplevelser i Samsung Galaxys ekosystem. Nya Galaxy Book Experience hjälper användare att bekanta sig med unika Samsung Galaxy-funktioner och överför innehåll till den nya enheten. Genom enkel inloggning med sitt Samsung-konto behöver användare endast ange sitt användarnamn och lösenord en gång för att direkt få tillgång till Samsung Galaxy-enhetsappar och innehåll, inklusive Samsung Gallery och Samsung Notes samt parkoppling för Galaxy Buds. Den här nya upplevelsen tar även användare genom Galaxy Book Smart Switch-processen, vilket hjälper användare att flytta data, foton, inställningar och mer, från den gamla datorn till den nya.

Dessutom erbjuder Galaxy Book2 Pro-serien en mängd uppdateringar. Bland annat Samsung Multi Control som tillåter sömlösa interaktioner mellan enheter, och Private Share som gör det enklare än någonsin att dela känsliga arbetsdokument med kollegor. Röststyrningsfunktionen Bixby kan även styra dina IoT-enheter genom röstmeddelanden och SmartThings Find, kan snabbt hitta din borttappade Galaxy Book2 Pro-enhet även om den är avstängd.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>