Samsung Sydkorea satsar globalt på Smartsign

Elektronikjätten Samsung utökar samarbetet med Smartsign AB och supporterar den internationella expansionen. Den gemensamma målsättningen är att föra ut Smartsigns mjukvarulösningar tillsammans med Samsung SSSP över hela världen.

– Det är helt fantastiskt att vi tillsammans med Samsung får ut SSSP-lösningar för fjärrstyrning av skärmar över hela världen, säger Smartsigns vd Martin Romanowski. Han kommer nyligen från ett möte med Samsungs högsta företrädare i Seoul, Sydkorea.

Smartsigtn 5
Smartsigns vd Martin Romanowski

– Det känns overkligt att komma från ett möte i Samsung City, som är som en mindre svensk stad, och komma tillbaka till Sverige. Vi har samarbetat och utvecklat vår gemensamma lösning under flera års tid. Nu förstärks samarbetet ytterligare med Samsung som kommer att supporta vår expansion, vårt samarbete mot försäljningskanalerna och att vidareutveckla Smartsign/SSSP-lösningen på teknisk nivå. Vår lösning fungerar med alla typer av Samsungs skärmar både inomhus och utomhus, säger Martin Romanowski.

– Tillsammans med oss kan Samsung därmed erbjuda lösningar för en rad olika affärsområden och vi får en ordentlig draghjälp på den globala marknaden, säger Martin Romanowski.

Post Comment