Samsung tappar hos Tre – men dominerar
Hem Nyheter Samsung tappar hos Tre – men dominerar

Samsung tappar hos Tre – men dominerar

Publicerat av: Redaktionen

Tre har delat med sig av delar av sin försäljningsstatistik över mobiltelefoner. Den visar att Samsungs Galaxy S4 närmast blev överkörd av Iphone under november. Apple-luren innehar plats 1,2 och 4 på listan över de mest sålda modellerna. Galaxy S4 halkade ner från en tredjeplats till sjätteplatsen.

Men Sydkoreanerna dominerar ändå listan med inte mindre än fem placeringar. Prisaggressiva Galaxy Express ligger på tredjeplats.

Listan bygger på all försäljning av mobiltelefoner hos operatören 3, i våra 68 egna butiker från Malmö till Gävle, via www.tre.se, telesälj och kundservice.

  1. (1), iPhone 5S
  2. (5), iPhone 4s
  3. (2), Samsung Galaxy Express
  4. (5), iPhone 5C
  5. (ny), iPad Air
  6. (3), Samsung Galaxy S4
  7. (8), Samsung Galaxy S3
  8. (ny), Samsung Galaxy Xcover
  9. (6), Sony Xperia M
  10. (9), Samsung Galaxy Note 3

Källa: Tre

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>