SAP belönar Capgemini med prestigefyllt partnerpris

Idag offentliggörs årets vinnare av SAP Pinnacle Awards.

Capgemini vinner priset som årets Customer´s Choice Partner, en utmärkelse där kunderna nominerar de bästa partnerföretagen och är delaktiga i att utse vinnaren. Capgemini tog även en finalplats i kategorin SAP Hybris Partner of the Year.SAP belönar Capgemini med prestigefyllt partnerpris 1

  • Vi är otroligt glada över att vinna priset som årets Customer´s Choice Partner. Prisets fundament är direkt återkoppling från kunder som är verksamma inom en rad olika branscher och länder. Ett fint kvitto på att vårt kundfokuserade arbetssätt och nära samarbete med SAP är rätt väg att gå, säger Fredrik Hedlund, SAP-chef på Capgemini Sverige.

I år är tionde året i rad som Capgemini belönas med en seger i SAP Pinnacle Awards och det är andra året i följd som man vinner kategorin Customer Choice Partner. Förutom vinsten gick Capgemini även till final i kategorin Hybris Partner of the Year för sitt arbete med att använda SAP Hybris i sitt arbete med att utveckla digitala kundupplevelser.

SAP Pinnacle Awards delas årligen ut till partners i 19 olika kategorier baserat på rekommendationer från kunder och lokala SAP-kontor samt hur partnerföretagen drivit SAP-affären under året. Priserna delas ut på SAP Global Partner Summit i Orlando den 15 maj.