SAS EuroBonus-poäng på köpet hos Elgiganten
Hem ÅTERFÖRSÄLJARE SAS EuroBonus-poäng på köpet hos Elgiganten

SAS EuroBonus-poäng på köpet hos Elgiganten

Publicerat av: Redaktionen

Idag startar vårens stora kampanj där Elgiganten i samarbete med SAS erbjuder Eurobonus-poäng på utvalda produkter som kan ta dig ett steg närmare drömsemestern.

Bland erbjudandena finns till exempel en 60 tums smart-TV från LG för 14 990 kronor som ger SAS EuroBonus-poäng på köpet hos Elgiganten 220 000 poäng och en kapselmaskin från
Nespresso för 1890 kronor som ger 7 000 poäng.

– Många av de produkter vi erbjuder underlättar och gör resandet trevligare för hela familjen. Vi bokar resor via datorn, njuter av flygresan med hjälp av brusreducerande hörlurar samtidigt som barnen tittar på film på surfplattan. Men i den är kampanjen blir även produkter som inte är perfekta på resan, faktiskt helt perfekt för resan, då den omfattar allt från kök, till stora vitvaror, mobiltelefoner och träningsklockor. Jag är väldigt glad att kunna erbjuda det här mervärdet för våra kunder i samarbete med SAS, säger Johan Järnliden, Marknadschef på Elgiganten.

Ett Epoq-kök ger till exempel 20 000 Eurobonus-poäng per 10 000 kronor. Genomsnittsköket ger alltså en resa till Miami och köper du till vitvaror kommer du ännu längre.

Oavsett vad du är ute efter finns det kampanjprodukter som ger många Eurobonus-poäng. Här finns till exempel en 60 tums smart-TV från LG för 14 990 kronor som ger 20 000 poäng, en kapselmaskin från Nespresso för 1890 kronor som ger 7 000 poäng och brusreducerande hörlurar från Philips och Bang Olufsen som ger 10 000 poäng.

Varje vecka under perioden 20 mars till 6 april presenteras nya spännande erbjudanden som kan ta dig ett steg närmare drömsemestern.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>