Säsongsavslut på The Nut House

[EFTER JOBBET] Lisa Lister är en intensiv och skapande kvinna. Hon är det drivande hjulet här på The Nut House.

Lika intensiv och skapande är konstnären som avslutar säsongens konstutställningar, Laila Orning.Säsongsavslut på The Nut House 1

The Nut House är ett livfullt orangeri och café i Upplands Väsby. Hit vallfärdar folk soliga dagar för den gemytliga trädgården och fiket. Barndagen med vattenlek likväl bröllop och fest anordnas hela sommarsäsongen. Här finns även ett konstgalleri.

19 augusti till 11 september ställer konstnären Laila Orning ut i den separata galleribyggnaden. En utställning hon kallar Feelitism. Ta dig tid att känna in stenväggarnas historia. Dukarnas färg och känsla. Möt skulpturerna i deras form och låt fantasin, tanken och känslan ta dig till platser, känslor och tankar du möter. Feel It ism. Konst handlar om alla dessa nivåer. Från första instinktiva tanken till hjärnans förklarande logik. Utställningen är en balansgång mellan galleri och ateljé. Kvar på golvet ligger de penslar och verktyg utställningen är skapad av. Spår av konstnärens fantasier, inre bilder, känslor och minnen såklart. Men det är det som händer i dig som betraktare som är intressant. Har ni möjlighet, åk ut och se säsongens sista konstutställning på The Nut House!

Post Comment