Saviynt stärker partnerskapet med Nixu Cybersecurity

Saviynt (www.saviynt.com), en leverantör av lösningar för identitets- och åtkomsthantering och ett av de snabbast växande teknikföretagen i Nordamerika, har valt att utse sin partner sedan många år, Nixu (www.nixu.com) till ett av de första företagen att uppnå Diamond Level Status inom EMEA-regionen.

Saviynt stärker partnerskapet med Nixu Cybersecurity 1“Vi på Saviynt är mycket stolta över vårt samarbete med Nixu. Vårt partnerskap ger kunder stöd med moderna integrerade lösningar och tjänster som ger en djup och bred insikt om accesser och datadriven analys av identiteter som stärker kundernas informationssäkerhet,” säger Scott Plutko, Saviynt Senior Vice President, Global Partners. “Företag kommer att kunna utnyttja Saviynt’s Identity 3.0 i sina digitala transformationsresor. Tillsammans är Savyint och Nixu en kraftfull kombination och vi är glada över att vårt partnerskap har nått denna nivå.”

Med hjälp av Saviynts produkter förstärker Nixu sitt erbjudande av expertrådgivning och produktimplementationer. Nixus omfattande erfarenhet och djupa kompetens, både inom området för identitets- och åtkomsthantering samt cybersäkerhet, är en stor tillgång för företaget och våra gemensamma kunder.

Saviynt’s Partner-program är utformat för att bygga strategisk samsyn och lägga grunden för framtida tillväxt genom förbättrade incitament och kundfokus. Saviynts partnerprogram inkluderar instruktörsledda utbildningar och on-demand-erbjudanden, samt interna användnings- och testlicenser.

”Digitala identiteter är den viktigaste möjliggöraren för en digitaliserad affärsverksamhet och därför är hanteringen av identiteter extremt viktigt. Vi är glada över att kunna hjälpa våra kunder att kombinera världsledande teknologileverantörers identitets- och åtkomsthanteringslösningar med våra cybersecurity-tjänster och därmed hjälpa kunderna att få ökad insikt om sina förmågor inom informationssäkerhet” säger Peter Hellström, Business Unit Leader Identity and Access Management på Nixu. ”Vi har under många år varit mycket nöjda med vårt samarbete med Saviynt och deras lösningar. Inom ramen för vårt samarbete har vi framgångsrikt stöttat flera av våra kunder med säkra implementeringar av Saviynts identitets- och åtkomsthanteringslösningar.”
Nixu Corporation