Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i Europa
Hem Schneider Electric Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i Europa

Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric lanserar Easy Rack, en serie rackskåp i olika storlekar som är utformade för att vara enkla att installera, samtidigt som de är enkla att skala, anpassa och komplettera.

Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i EuropaSerien levererar ett högkvalitativt och kostnadseffektivt racksystem för ett brett spektrum av verksamhetskritiska tillämpningar inklusive nätverksskåp, edge computing och industriella miljöer, moln- och samlokaliseringsanläggningar.

Easy Racks är anpassningsbara och finns i höjder från 24 till 48U, bredder från 600 till 800 mm och djup från 800 till 1200 mm. Det mångsidiga sortimentet omfattar också racksystem med eller utan sidor som levereras i platta förpackningar för enkel leverans även till platser med utrymmesbegränsningar.

Easy Racks erbjuder en tillförlitlig, prisvärd och lättanvänd produktserie med tillbehör och komponenter från ett globalt pålitligt varumärke som är synonymt med högkvalitativ batteri-backup och infrastruktur för datacenter och edge computing. De är lätta att välja, installera och komplettera med andra komponenter inklusive den nyligen lanserade Easy Rack PDU-serien.

– Vårt nya Easy Rack-sortiment erbjuder tillförlitlighet, prestanda och tillgänglighet i världsklass för verksamhetskritiska IT-miljöer i en mängd olika tillämpningar, säger Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Division, Schneider Electric Europe. Oavsett om det används i samlokaliseringsanläggningar, i edge- eller kontorsmiljöer så levererar Easy Racks ett högkvalitativt, robust och lättinstallerat sortiment av rackskåp och tillbehör till ett överkomligt pris.

De viktigaste fördelarna med det nya Easy Rack-sortimentet:

  • Snabb driftsättning med funktionsrika och kostnadseffektivarackskåp: Easy Racks möjliggör en snabb driftsättning och en smidig installation av utrustning för alla IT-miljöer. Serien erbjuder upp till 81-procentig ventilationsgrad på främre och bakre dörr med statisk respektive dynamisk belastning på 1200 respektive 600 kg.
  • Standardiserade rackskåp: Kunder kan standardisera alla sina krav på server- och nätverksrack i ett och samma rackskåp, vilket gör det enkelt att installera i radbaserade datacenter, kabelskåp och avlägsna edge-miljöer. Nya standardstorlekar inkluderar en 800 mm bred och 800 mm djup design som lämpar sig för kabeldragning och så kallade patching applications i nätverksutrymmen.
  • Konkurrenskraftigt pris: Easy Rack erbjuder en enkel, kostnadseffektiv och lättanvänd rackbaserad infrastruktur med sömlös design och kompatibilitet med en mängd olika IT-infrastrukturer.
  • Ökad kompatibilitet: Enkel integrering med racksystem, tillbehör och PDU:er. Schneider Electrics konstruktionsverktyg säkerställer att IT-lösningar snabbt kan utformas, installeras och vara kompatibla.
  • Högkvalitativa system: Från en etablerad branschledare – tillförlitlighet och fem års fabriksgaranti.

Easy Rack-produkterna är helt kompatibla med Schneider Electrics öppna, leverantörsoberoende programvara EcoStruxure för IT-hantering, vilket möjliggör fjärrövervakning av lokal och distribuerad IT-infrastruktur var som helst, när som helst och via vilken enhet som helst.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>