Schneider Electric lanserar prisvärda och pålitliga mikrodatacenter i Easy-serien
Hem Schneider Electric Schneider Electric lanserar prisvärda mikrodatacenter i Easy-serien

Schneider Electric lanserar prisvärda mikrodatacenter i Easy-serien

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric har utökat sin portfölj med lösningar för mikrodatacenter med nya Easy-serien för standardiserade IT-miljöer och kommersiella miljöer.

Easy mikrodatacenter är tillförlitliga, prisvärda, enkla att installera och designade för att rymma all utrustning och nödvändig infrastruktur för edge computing-applikationer.

Easy mikrodatacenter möjliggör självklart webbaserad fjärrövervakning och kan enkelt utrustas med Schneider Electrics EcoStruxureTM IT-mjukvara för information i realtid var man än befinner sig.

Schneider Electric Easy mikrodatacenter baseras på den nylanserade serien av Easy Rack och  luftkapslingslösningar. Easy mikrodatacenter är en förintegrerad produkt som levereras med kylfläktar, en Easy UPS, strömdistribution (PDU) och miljöövervakningssensorer redan monterade från fabrik. Med så mycket förberett förenklas både design- och installationsfasen avsevärt och innebär även att leveranstiden kan hållas nere! Det gör Easy mikrodatacenter till den perfekta lösningen när tempo och pris är lika viktiga som tillförlitlighet och tillgänglighet.

Pålitliga Edge lösningar för dina behov

Schneider Electric lanserar prisvärda och pålitliga mikrodatacenter i Easy-serienTack vare den kompakta storleken och den förintegrerade designen lämpar sig Easy mikrodatacenter för kostnadseffektiv implementation i alla verksamheter med edge computing eller distribuerad IT. Enligt ett rapport från Schneider Electric kan ett mikrodatacenter ge en kostnadsbesparing på 42 till 48 procent jämfört med en traditionell centraliserad anläggning. Easy mikrodatacenter C-serie levereras i kapslingar för installation i delvis kontrollerade, kommersiella miljöer som exempelvis kontor. Easy mikrodatacenter S-serien har en kapsling med ventilation för enkel integration i traditionell IT-miljö, som i nätverksskåp och serverrum.

– I dag är pålitlighet, effektivitet och flexibel anpassning grundläggande faktorer att överväga vid utbyggnad av fysisk edge-infrastruktur, säger Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Europe på Schneider Electric. Möjligheten att kunna placera IT-utrustning varsomhelst ger företag en enorm flexibilitet, men möjligheten till flexibilitet måste gå hand i hand med tryggheten i att lösningarna implementeras på ett tillförlitligt sätt, i enlighet med tillverkarnas specifikationer och utan att gå över budget. Med inbyggd mjukvara för fjärrövervakning erbjuder Easy mikrodatacenter ett extra lager intelligens för att kunna effektivisera hanteringen som en distribuerad IT miljö innebär. Det ger kunderna den optimala kombinationen av tillförlitlighet och flexibilitet, till rätt pris.

Fördelarna sammanfattat:

  • Pålitligt, tillgängligt och prisvärt: Easy mikrodatacenter levereras med komponenter för både kyla och UPS redan installerade och innebär upp till 48 procent kostnadsbesparing.
  • Flexibelt, smidigt och enkelt att installera: Easy mikrodatacenter passar perfekt för applikationer som kräver snabba svarstider, tex.  inom bank- och finansbranschen, detaljhandeln, för myndigheter, hälso- och sjukvård, hotell, restaurang och inom utbildningssektorn.
  • Mjukvara och digitala tjänster: lösningen stödjer fjärrövervakning och drifthantering. Dett görs enkelt med Schneider Electrics EcoStruxure IT, en molnbaserad mjukvaruplattform som kan läggas till som tillval.
  • Ytterligare funktioner för pålitlighet: Easy mikrodatacenter kan utrustas med miljöövervakningssensorer och säkerhetsfunktioner som hjälper till att skydda mot intrång och obehörig åtkomst.

Schneider Electrics Easy mikrodatacenter i modellerna C-serien och S-serien säljs även via IT återförsäljare, IT-distributörer och systemintegratörer.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>