Schneider Electric utökar Easy UPS 3L från 250 kVA till 600 kVA för ännu säkrare verksamhetskontinuitet
Hem Produkt Nyheter Schneider Electric utökar Easy UPS 3L från 250 kVA till 600 kVA för ännu säkrare verksamhetskontinuitet

Schneider Electric utökar Easy UPS 3L från 250 kVA till 600 kVA för ännu säkrare verksamhetskontinuitet

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric har förstärkt Easy UPS 3L-serien med tre nya trefas-enheter för externa batterier med strömkapacitet på 250, 300 och 400 kVA.

Schneider Electric utökar Easy UPS 3L från 250 kVA till 600 kVA för ännu säkrare verksamhetskontinuitet

Det innebär en ökning från 250 kVA ttill 600 kVA (400V).

Easy UPS 3L förenklar och effektiviserar konfiguration och service, vilket ger hög tillgänglighet och förutsägbarhet till medelstora och stora kommersiella byggnader och enklare industriella UPS-tillämpningar, där avbrottsfri strömförsörjning (UPS) är centralt.

Med tålig design och robusta elektriska specifikationer skyddar Easy UPS 3L kritisk utrustning från skador på grund av strömavbrott, överspänningar och strömspikar. Den bidrar även till förutsägbarheten av underhållskostnader. Easy UPS 3L har ett brett batterispänningsfönster och rymmer olika batterikonfigurationer. Den levereras med ett komplett utbud av tillbehör som förenklar integrering i olika miljöer.

– Med dessa tillägg till Easy UPS 3L tillgodoser Schneider Electric efterfrågan genom enkla, robusta och konkurrenskraftiga lösningar som prioriterar effektivitet, flexibilitet, förutsägbarhet och tillförlitlighet för dagens uppkopplade företag. Den är enkel att konfigurera, installera, använda och underhålla, säger Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing på Schneider Electric. Tack vare kombinationen av konkurrenskraftiga specifikationer, så som robust, flexibel och tolerant design som förbättrar tillgängligheten, är Easy UPS 3L det perfekta valet för att få kontinuitet i verksamheten och optimerade investeringar, oavsett om det är på butiksgolvet eller i elcentralen.

Schneider Electrics globala serviceerbjudande med starka lokala nätverk av servicespecialister, ger kunderna ett komplett utbud av tjänster genom hela produktens livscykel. I driftsättningen ingår service för att säkerställa att Easy UPS 3L är korrekt och säkert konfigurerad för bästa prestanda och säkerhet.

Mer om Easy UPS 3L:

  • Tålig i tuffa miljöer med belagda kretskort, utbytbart dammfilter, mätning av enhetens effektfaktor och starkt överbelastningsskydd. Det gör Easy UPS 3L till en pålitlig lösning för verksamhetens kontinuitet.
  • Skapar mindre systemkomplexitet och större besparingar på CapEx-investeringar.
  • Mångsidig arkitektur och kapacitet att hantera överskott eller ökad kapacitet. Installera upp till fem parallella UPS-enheter för ökad kapacitet eller fem ordinarie UPS-enheter samt en extra enhet för att få ett överskott. Om en UPS-enhet blir obrukbar kommer de återstående enheterna att fortsätta vara i drift, förutsatt att belastningen ligger under kapacitetsgränsen hos de fungerande enheterna.
  • Gör det enkelt att övervaka och hantera med den molnbaserade mjukvaran EcoStruxureTM IT, för användare som köper ett nätverkskort som tillval. För mer information, besök www.schneider-electric.com/ecostruxure-it.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>