Scrive fortsätter sin europeiska expansion - förvärvar danska e-signeringsföretaget Esignatur
Hem Säkerhet Scrive fortsätter sin europeiska expansion – förvärvar danska e-signeringsföretaget Esignatur

Scrive fortsätter sin europeiska expansion – förvärvar danska e-signeringsföretaget Esignatur

Publicerat av: Redaktionen

Scrive, som är ledande i Norden inom automatisering av arbets- och avtalsflöden via e-signering och digital identifiering, förvärvar det danska e-signeringsföretaget Esignatur.

Förvärvet är en viktig del i Scrives offensiva expansionsplan inom Europa.

Idag meddelar Scrive, marknadsledande inom e-signering i Norden, att de förvärvat danska företaget Esignatur. Förvärvet är ett steg i Scrives långsiktiga europeiska plan att expandera sin verksamhet och att fortsätta erbjuda sina kunder säkra, snabba och kostnadseffektiva verktyg för elektronisk signering.

De senaste årens digitala utveckling får fler och fler företag att se fördelarna med digital e-signering. Det svenska e-signeringsföretaget Scrive har under de senaste åren haft en snabb tillväxt och är idag verksamma på fem marknader samt redan marknadsledande i Norden. Scrive, som i slutet av 2021 väntas ha årligen återkommande intäkter (ARR) på över 200 miljoner kronor, siktar på att bli marknadsledande inom e-signering i Europa. Viktor Wrede, VD på Scrive, menar att förvärvet av Esignatur är ett steg mot att förverkliga den visionen.

Scrive fortsätter sin europeiska expansion - förvärvar danska e-signeringsföretaget Esignatur– Detta förvärv bidrar naturligtvis till en snabbare expansion och går hand i hand med vår ambition att vara det ledande företaget inom e-signering, både i Norden och i Europa. Den globala marknaden för e-signeringslösningar, inklusive hantering av kontraktets livscykel och e-identifiering, beräknas ha ett värde på över 400 miljarder SEK och i länder som ligger långt fram digitalt som Sverige och Norden går utvecklingen otroligt snabbt framåt nu, säger Viktor Wrede, VD på Scrive.

Danska Esignaturs innovativa och flexibla lösningar har hjälpt mer än 1600 verksamheter att framgångsrikt optimera sina manuella processer via digitalisering. Nu ser Scrive fram emot att fortsätta skapa värde för dessa kunder.

– Vi på Esignatur är väldigt glada över att bli en del av Scrive-organisationen. Hos Scrive finns ett otroligt kompetent team som jag är övertygad om kommer hjälpa oss att skapa ytterligare värde för våra kunder och hjälpa dem växa. Scrives tillväxt hittills är imponerande och deras långsiktiga expansionsplaner banar vägen för att bli ledande inom Europa, säger Aiman Rafii, VD på Esignatur.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00