Scrive väljer att samarbeta med City Network
Hem Nyheter Scrive väljer att samarbeta med City Network

Scrive väljer att samarbeta med City Network

Publicerat av: Redaktionen

Scrive väljer att samarbeta City Network, ett ledande europeisk leverantör av molntjänster baserade på OpenStack, har tecknat ett nytt avtal med det svenska snabbväxande e-signerings och ID-företaget Scrive.

Med signering av juridiskt bindande dokument som affärsidé är säkerhet, trygghet och regelefterlevnad grundstenar i Scrives affär. För att leva upp till kraven som kommer av detta, har företaget valt att drifta och utveckla sina tjänster på City Networks regulatoriska Compliant Cloud.

Idag använder mer än 6000 kunder i över 50 länder Scrive, vilket gör företaget till en av världens snabbast växande aktörer inom e-signering och ID. Företaget, som har huvudkontor i Stockholm, har siktet inställt på att bli det största i Europa på området. Genom att använda City Networks molntjänst för it-infrastruktur med inbyggd regelefterlevnad, möter Scrive sina kunders efterfrågan på en tjänst som både driftas och ägs av ett europeiskt företag.

– Efterfrågan på e-signering och ID-tjänster är enorm, och på Scrive har vi bestämt oss för att bli störst på den europeiska marknaden. Eftersom det idag inte finns något giltigt dataöverföringsavtal mellan EU och USA har vi beslutat att drifta Scrive på ett europeiskt moln som lever upp till lokala lagar och regler. För detta ändamål är City Network det självklara och bästa alternativet, säger Tage Borg, CTO på Scrive.

Scrive kommer inledningsvis att driftas via Compliant Cloud-noden på City Networks datacenter i Stockholm. Med it-infrastrukturtjänsten får organisationer alla fördelar som molnet ger och samtidigt möjligheten att kunna utveckla och bygga tjänster på en plattform som lever upp till de högsta säkerhetsföreskrifterna där all data behandlas i enlighet med europeiska datalagar.

– Förutom att vara en molnpartner som lever upp till våra och kundernas högt ställda krav på säkerhet, kommer City Network vara en viktig del i vår tillväxtstrategi, eftersom deras europeiska räckvidd gör det möjligt att växa med dem, säger Tage Borg.

Avtalet innebär också att City Network får in ytterligare en snabbt växande partner som användare av företagets molntjänster. Johan Christenson, vd och grundare av City Network ser fram mot samarbetet:

– Med en automatiserad och säker avtalsprocess får organisationer både snabbt och enkelt bättre kontroll, samtidigt som man sparar tid. Som användare av Scrive vet jag att deras tjänster ger allt detta. Med sitt starka fokus på säkerhet och regelefterlevnad är jag verkligen glad över att City Network har möjligheten att vara med på Scrives tillväxtresa och att sätta en ny standard för e-signering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>