Seavus bjöd in på ett kvällsseminarium och Afterwork
Hem EVENTEvent Bevakning Seavus bjöd in på ett kvällsseminarium och Afterwork

Seavus bjöd in på ett kvällsseminarium och Afterwork

Publicerat av: Redaktionen

Ämnet var artificiell intelligens, ett växande område för ledningsgrupper på dagordningen.

Seavus bjöd in på ett kvällsseminarium och Afterwork 1

Dimitris Panagio, VD på VD Seavus Stockholm

Under kvällen, den 30 november, höll DoAI en demo om AI’s arbete i realtid. Syftet var att berätta mer om vad AI innebär för just dig samt om affärsnyttan som företag kan ha med DoAI. Företagsledningar som är beredda att öppna upp sig och kavla upp armarna, se till att ha AI i sitt ekosystem samt tänker i affärsutvecklingstermer kommer kunna dra full nytta av den enorma potentialen. AI pekar inte mot en specifik bransch.

Kvällens största utmaning var att teama ihop med kunderna för att få med dem på en framgångsrik AI resa. Företagets VD, Dimitri, menar att man måste ta AI på allvar och att det är här och nu.

Kvällen avslutades sedan med en Afterwork och mingel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>