Hem Nyheter Seavus rankas bland eliten av Leverantörer av drifttjänster (MSP) på den första NextGen 101-listan

Seavus rankas bland eliten av Leverantörer av drifttjänster (MSP) på den första NextGen 101-listan

Publicerat av: Redaktionen

NextGen 101, en MSP 501-lista, inkluderar återförsäljare, systemintegrerare, konsulter och andra partners med återkommande intäkter från affärsmodeller som har diversifierats bortom drift- och molntjänster.

Seavus rankas bland eliten av Leverantörer av drifttjänster (MSP) på den första NextGen 101-listan 3NextGen 101 uppmärksammar diversifierade partners med växande MSP-praxis och årliga återkommande intäkter under 20 % av totalintäkterna. Dessa partners erbjuder drifttjänster men är även återförsäljare, systemintegrerare och butiker som utför projektarbete. Dessa diversifierade butiker förtjänar att uppmärksammas i en egen lista för vad de gör, och inte bara grupperade tillsammans med fullfjädrade MSP:er.

Channel Futures är glada över att inkludera Seavus på NextGen 101.

“Vi är hedrade att uppmärksammas i denna nya NextGen 101-lista, vilket bevisar vårt teams ansträngningar med att utöka våra tjänster med nya och avancerade teknologilösningar samtidigt som vi bibehåller vårt företags kärnvärderingar,” sade Ruzhica Kalkashliev, chef på divisionen för drifttjänster, Seavus Group. “Med tanke på de nya utmaningar som företag ställs inför över hela världen är erkännandet som en av de 30 främsta på denna lista ett resultat av våra kontinuerliga ansträngningar med att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet till våra kunder och ständigt sträva efter att bli bättre.”

Channel Partners och Channel Futures vill alltid försäkra att deras partner-communityn uppmärksammas för vad de gör bäst, och skapar därför program som riktar sig till deras behov. NextGen 101 representerar denna ansträngning.

“NextGen 101 är specifikt framtaget för att hylla partners som lägger resurser på att bygga ut sin praxis – detta samtidigt som de upprätthåller integriteten hos sin kärnrörelse,” sade Allison Francis, redaktör och innehållsproducent hos Channel Partners och Channel Futures. ”Kanske blir dessa partners framtidens MSP-giganter; kanske fortsätter de att expandera sina drifttjänstförmågor samtidigt som de lägger resurser på kärnkompetenser; eller kanske blir de en ny typ av hybridpartner som ännu inte syns på vår radar. Det ska bli riktigt roligt att se vad dessa företag ska göra härnäst och det är vårt nöje att hylla dem i deras alldeles egna lista.”

Datan som samlats in av det årliga MSP 501-programmet driver Channel Partners och Channel Futures insikter om marknadsinformation, vilket skapar robusta datauppsättningar och databaserade trendrappporter som stödjer vår redaktionella täckning, evenemangsprogrammering, community samt nätverksstrategier och utbildningserbjudanden. Det agerar stöttepelare till dussintals program och initiativ.

Den kompletta 2020 NextGen 101-listan är tillgänglig hos Channel Futures.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>