Seavus tillkännager strategiskt partnerskap med Tableau
Hem Nyheter Seavus tillkännager ett strategiskt partnerskap med Tableau

Seavus tillkännager ett strategiskt partnerskap med Tableau

Publicerat av: Redaktionen

Seavus, ett ledande företag inom mjukvaruutveckling och konsulttjänster för olika områden, har idag tillkännagivit ett strategiskt partnerskap med Tableau – en global ledare inom lättanvända visuella analysplattformar.

I och med detta partnerskap kommer Seavus kunna identifiera kunders behov, stödja implementering, accelerera adoption och assistera kunder i att få ut det mesta av Tableau så snabbt som möjligt.

Tableau hjälper personer och organisationer att bli mer datadrivna med hjälp av sin moderna visuella analysplattform, som är det marknadsledande valet för modern business intelligence. Denna analysplattform gör det enklare för personer att utforska och hantera data, och snabbare upptäcka såväl som dela insikter som kan ändra verksamheter och världen.

Under 2019 förvärvades Tableau av Salesforce, men deras uppdrag förblir detsamma: att hjälpa personer att se och förstå sina data. Tableau har utnämnts till Ledare för nionde året i rad i 2021 års Gartner Magic Quadrant för Analys- och bussines intelligence-plattformar.

Seavus tillkännager strategiskt partnerskap med Tableau”Vi ser fram emot att samarbeta med Tableau och hjälpa våra kunder att få större insikter och förståelse för sina data, och förbättra deras beslutstagandeprocess genom implementeringen av lösningar från Tableau.” Sade Tomche Hristovski, chef på Seavus telekomdivision. ”Vårt partnerskap med Tableau ger oss en strategisk fördel när vi fortsätter att tillhandahålla våra kunder med de mest innovativa och avancerade affärslösningarna.”

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>