Hem DISTRIBUTÖRSEC DATACOM SEC DATACOM blir nordisk distributör för Rapid7

SEC DATACOM blir nordisk distributör för Rapid7

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] SEC DATACOM har mångårig erfarenhet som värdeadderande distributör för Rapid7 i Danmark och Norge.

SEC DATACOM blir nordisk distributör för Rapid7 4Därför är vi glada att informera om att samarbetet nu har utvidgats till att innefatta även den svenska marknaden. Med start 1 januari 2020 kan vi erbjuda våra partners marknadsledande produkter för risk- och sårbarhetshantering från Rapid7.

Rapid7

Rapid7 levererar data- och analysverktyg som har hjälpt över 8.500 kunder att anamma en aktiv säkerhetsstrategi och som överbryggar det globala prestationsgapet för säkerhet. Kärnan i Rapid7’s ledande risk- och sårbarhetshantering är plattformen Insight Cloud som erbjuder verktyg för full visibilitet i infrastrukturen, analys och automatisering samt plattformstjänster som Vulnerability Management, Modern Cloud SIEM och Application Security Testing.

Daniel Grønbek, Territory Manager Nordics på Rapid7 ser fram emot samarbetet: ”As a key milestone and part of a pan nordic strategy of bringing each value adding partner closer, we are excited to extend the partnership with SEC DATACOM in Sweden. Through SEC DATACOM we believe all our partners will experience fundamental changes with positive business impact, fuel for growth, and through challenging conventions adding an end-to-end strategy”.

SEC DATACOM

SEC DATACOM är en värdeadderande IT-distributör med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. I mer än 25 år har vi skapat mervärde för kanalens alla parter genom att bygga broar mellan slutkundens behov och våra återförsäljares kompetenser. Det utvidgade samarbetet med Rapid7 innebär att vi kan erbjuda våra svenska återförsäljare effektiva lösningar för bland annat sårbarhetshantering, penetrationstester, automatisering och dataanalys. Genom plattformen Insight Cloud erbjuds dessutom en modell som gör det enkelt att växa och anpassa lösningar för olika typer av behov.

Rapid7 har verktygen som krävs för en aktiv säkerhetsstrategi och det är något som vi vet efterfrågas i en tid då många verksamheter vill arbeta proaktivt med IT-säkerhet” säger Lena Gulliksen, Managing Director på SEC DATACOM i Sverige, och fortsätter: ”Därför är vi glada att Rapid7 nu är en del av vår portfölj och ser fram emot att ta med oss lösningarna ut till våra kunder“.

Läs mer om Rapid7 här eller besök deras hemsida.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>