Seko skjuter upp varslad konflikt på Telekomområdet
Hem Nyheter Seko skjuter upp varslad konflikt på Telekomområdet

Seko skjuter upp varslad konflikt på Telekomområdet

Publicerat av: Redaktionen

imagesSeko, Service- och kommunikationsfacket, har idag efter begäran av medlarna beslutat att skjuta upp varslade stridsåtgärder inom avtalsområde Telekom. Stridsåtgärder som skulle trätt i kraft den 18 april kl 12.00, flyttas nu fram till torsdag den 21 april klockan 14.00.

Seko har varslat om total arbetsnedläggelse vid 10 telekomföretag som omfattar ett stort antal medarbetare på många orter i landet.

– Vi välkomnar att den varslade konflikten flyttas fram några dagar. Det är ett omfattande varsel, som kan få stora konsekvenser både för företagens kunder och för samhället i stort, och förskjutningen i tid ger oss en bättre möjlighet att med medlarnas stöd få till en lösning, säger Anne-Marie Fransson Förbundsdirektör IT&Telekomföretagen inom Almega.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>