Sentor stärker Threat Intelligence-tjänsten ThreatSentry – skriver samarbetsavtal med Intelliagg
Hem NyheterFöretagsnyheter Sentor stärker Threat Intelligence-tjänsten ThreatSentry – skriver samarbetsavtal med Intelliagg

Sentor stärker Threat Intelligence-tjänsten ThreatSentry – skriver samarbetsavtal med Intelliagg

Publicerat av: Redaktionen

IT- och informationssäkerhetsföretaget Sentor tillkännager idag sitt partnerskap med det brittiska företaget Intelliagg.

Sentor stärker Threat Intelligence-tjänsten ThreatSentry - skriver samarbetsavtal med Intelliagg 1

Anders Söderström, VD Sentor

Samarbetet kommer att stärka Sentors erbjudande kring hot- och sårbarhetsinformation, ThreatSentry. ThreatSentry kan nu på ett bättre sätt täcka aktivitet på darknets och identifiera avancerade hot mot kunders affärsverksamhet.

Cybersäkerhet är en ständig kamp där angriparna blir mer sofistikerade, välfinansierade, välorganiserade, och använder sig av tekniker som är svåra att upptäcka och mitigera. För att kunna stoppa attacker måste organisationer förstå hur angriparna tänker, arbetar och vilka bakomliggande avsikter de har.

I en tid där många organisationer använder sig av traditionell säkerhetsteknologi har Sentor valt att erbjuda en mangerad lösning som kan identifiera och larma dig om hot innan de hinner utvecklas till en krissituation.

Nytt partnerskap möjliggör bättre och snabbare hotidentifiering

Sentor tillkännager idag ett partnerskap med det brittiska Threat Intelligence-företaget Intelliagg, som kommer stärka Sentors managerade tjänstesvit ThreatSentry, en SOC-tjänst som hanteras av säkerhetsanalytiker 24/7. I ThreatSentry inkluderas tjänster som Threat Intelligence, Vulnerability Intelligence och Vulnerability Scanning.

Sentor stärker förmågan att övervaka publika och privata källor samt darknets i syfte att identifiera olika sorters hot och aktivitet. Genom partnerskapet kommer Sentor kunna dra nytta av Intelliaggs Machine Learning Technology Platform som är language-aware och kan anpassa informationssökningen efter varje kunds specifika behov.

Threat Intelligence som en managerad tjänst 24/7

Mer hotinformation kan leda till ökade volymer av false positives något som slösar bort anställdas tid och gör det svårare att hantera de verkliga attackerna. ThreatSentry från Sentor gör det motsatta genom att hantera all data in realtid, där kunder endast meddelas när det är nödvändigt, så att kunderna kan agera på kvalificerade incidenter innan de leder till en kris.

 Tillsammans med Intelliagg kan vi hjälpa kunder att på ett effektivt sätt identifiera och agera på avancerade hot som gömmer sig på darknets. Vi ger våra kunder möjligheten att agera på tecken på intrång, nya hot, och skydda data och anställda innan det är för sent, säger Anders Söderström vd, på Sentor.

– Vi är glada över att kunna arbeta med Sentor för att leverera insikter om nya hot mot Sentors kunder. Samarbetet med Sentor och deras säkerhetsanalytiker kommer ge oss utökad kunskap om hot och hotfulla aktörer som är aktiva på den skandinaviska marknaden, säger Thomas Olofsson, grundare av Intelliagg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>