Hem Nyheter ServiceNow: ”Alla våra anställda stannar”

ServiceNow: ”Alla våra anställda stannar”

Publicerat av: Redaktionen

Molnföretaget ServiceNow utfäster ett löfte att ingen av företagets fler än 11 000 anställda världen över ska förlora jobbet under 2020, trots den pågående pandemikrisen.

ServiceNow: "Alla våra anställda stannar" 3Man planerar att fortsätta nyanställa under året.

Under den pågående krisen har många miljoner människor världen över blivit varslade eller permitterade. ServiceNow går mot strömmen och lovar nu att ingen av företagets anställda ska bli av med jobbet.

“Vi vill att våra medarbetare ska fokusera på att stötta våra kunder och inte behöva oroa sig för sina egna job.  Vi har bestämt oss för att ingen ska behöva gå under 2020 och vi fortsätter att nyanställa över hela världen. Vi är tacksamma för att vi är i en situation där vi kan hjälpa våra kunder att lyckas, och genom att stödja dem kan vi bidra till att få världsekonomin att fungera igen”, säger företagets vd Bill McDermott i ett pressmeddelande.

ServiceNow planerar att tillsätta fler än 1 000 nya tjänster i USA, och ytterligare tjänster globalt, innan årets slut.

ServiceNow:s anställda världen över har arbetat hemifrån sedan mitten av mars och förväntas i nuläget att fortsätta göra det fram till den 1 juni.

Bill McDermott ser ServiceNow:s tjänster för processoptimering som ett viktigt verktyg för att hjälpa näringslivet hantera de nya arbetsprocesser som tvingas fram av pandemin:

“Skräddarsydda arbetsflöden bidrar till att skydda intäkter och tillväxt, skapar kontinuitet och driver produktivitet. Detta är prioriteringar för hela näringslivet idag – vi sitter alla i samma båt”.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>