ServiceNow fortsätter växa snabbt
Hem NyheterMolntjänster ServiceNow fortsätter växa snabbt

ServiceNow fortsätter växa snabbt

Publicerat av: Redaktionen

Molnföretaget ServiceNow fortsätter sin snabba tillväxt. Under tredje kvartalet 2021 växte företagets abonnemangsintäkter till 1,427 miljarder USD, en ökning med 31 procent jämfört med motsvarande period föregående år.

ServiceNow, vars molnbaserade mjukvaruplattform används för att optimera och automatisera verksamheters digitala processer,  rankades under december 2020 som det globala företaget med störst tillväxtpotential, enligt Fortune Magazines Future 50-index.

ServiceNow:s programvara används av företagets avdelningar för att spåra och hantera de tjänster de tillhandahåller, med hjälp av verktyg för administration och arbetsflödeshantering, inom exempelvis IT-support, kundservice, HR och fastighetsunderhåll.

”Ledare förstår att deras teknikarkitektur är deras affärsarkitektur. När digitaliseringsmarknaden accelererar skapar ServiceNows plattform oöverträffade kund- och medarbetareupplevelser. Vi fortsätter sträva efter att bli det tjugoförsta århundradets definierande programvaruföretag. Vårt fokus ligger på att skapa värde genom att få världen att fungera bättre för alla.”, säger ServiceNow:s CEO och koncernchef Bill McDermott.

ServiceNow fortsätter växa snabbt

ServiceNow:s CEO och koncernchef Bill McDermott

En av ServiceNow:s strategier är att förvärva teknik och expertis för att ytterligare utveckla plattformen och tjänsterna. Under tredje kvartalet köpte man Swarm64 som är specialister på databasprestanda och Mapwize som gör inomhuskartor och navigationstjänster. Och köpfesten fortsätter i fjärde kvartalet – tidigare i veckan offentliggjordes det att ServiceNow förvärvar den danska ERP-specialisten Gekkobrain, för att ytterligare stärka sitt low code-erbjudande. Under tredje kvartalet presenterades också utökade partnerskap med Microsoft och data mining-experten Celonis.

”Vi är välpositionerade på vår resa mot målet att bli ett företag med intäkter över 15 miljarder dollar”, säger ServiceNow:s CFO Gina Mastantuono.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00