ServiceNow presenterar finansiella resultat – slog förväntningarna
Hem Nyheter ServiceNow presenterar finansiella resultat – slog förväntningarna

ServiceNow presenterar finansiella resultat – slog förväntningarna

Publicerat av: Redaktionen

Molnföretaget ServiceNow fortsätter sin snabba tillväxt.

Under andra kvartalet 2021 växte företagets abonnemangsintäkter till 1,33 miljarder USD, en ökning med 31 procent jämfört med motsvarande period föregående år.

ServiceNow, vars mjukvaruplattform används för att optimera verksamheters digitala arbetsflöden och processer,  rankades under december 2020 som det globala företaget med störst tillväxtpotential, enligt Fortune Magazines Future 50-index.

Företaget överträffade prognoserna på alla områden, berättar ServiceNow:s CEO Bill McDermott i ett konferenssamtal med media, och meddelar att prognoserna för andra halvåret höjs nu som ett resultat.

ServiceNow presenterar finansiella resultat – slog förväntningarna

Bill McDermott

”Den globala ekonomin  återhämtar sig i den snabbaste takten på 80 år och marknaden för digital transformation förväntas växa nästan tre gånger snabbare än BNP under 2021. Företagsledare världen över står inför ödesval – affärsmodeller har förändrats för alltid och pandemin har snabbat på det digitala imperativet. Vi är i en ledande position för att dra nytta av den här oöverträffade medvinden.”, säger Bill McDermott.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>