Sharp släpper trimmat partnerprogram

Petter Andersson, Sharp
Petter Andersson, försäljningschef på Sharp i Norden.

Idag meddelar Sharp Visual Solutions att man släpper ett nytt återförsäljarprogram. Det är en del av det senaste halvårets satsning på kanalen. Målet är tillväxt för såväl Sharp som partner.

Här pressmeddelandet:

Idag släpper Sharp sitt Visual Solutions Reseller Program; en ny satsning för visa upp och belöna professionella bildskärmsåterförsäljare som satsar på marknadsföring av Sharps produkter.

– Sharp eftersträvar en långsiktig tillväxtstrategi med fokus på att föra ut enastående produkter på marknaden samt att marknadsföra dessa via långsiktiga partnerskap. Under det senaste halvåret har vi utvecklat vår kanalsatsning till ett formellt program som kommer bidra till vår egen tillväxt såväl som för de partners som väljs ut för programmet, säger Sid Stanley, försäljningsdirektör, Visual Solutions, Sharp Europe.

Programmet är indelat i olika nivåer; de återförsäljare som deltar erhåller ett antal olika fördelar beroende på ackrediteringsnivå. Fördelarna inkluderar möjlighet till större marginaler, tillgång till kvalificerade säljleads och kontakt med en av Sharps Key Account Managers. Partner på högsta ackrediteringsnivå erhåller dessutom förhandsinformation om nya produkter för underlättande av deras planeringsarbete.

Blivande partners måste uppfylla kriterier avseende teknisk expertis samt ha gedigen erfarenhet av marknaden för storformatskärmar.

Post Comment