SHT Smart High-Tech: Ett nytt samarbetsprojekt med KTH och Huawei beviljat
Hem Nyheter SHT Smart High-Tech AB: Ett nytt samarbetsprojekt med KTH och Huawei beviljat

SHT Smart High-Tech AB: Ett nytt samarbetsprojekt med KTH och Huawei beviljat

Publicerat av: Redaktionen

SHT Smart High-Tech AB (SHT) har fått ett forskningsanslag beviljat av Vinnova inom det strategiska innovationsprogrammet SIO Grafen.

Samarbetspartners är Kungliga Tekniska Högskola (KTH) och Huawei Technologies Ltd (Huawei), Kista.

Det totala projektets ekonomiska ram är 6 miljoner kronor varav Vinnova bidrar med hälften.

SHT Smart High-Tech: Ett nytt samarbetsprojekt med KTH och Huawei beviljat

Inom projektet ansvarar SHT för övergripande design, att tillverka och karaktärisera grafenförstärkta kylningsstrukturer med överlägsen värmeledningsförmåga baserat på SHT:s produktportfolio inom grafenförstärkt kylning.

Projektet ligger i linje med SHT:s vision att bli ett världsledande företag inom grafenförstärkt kylning för elektronik- och kraftmoduler.

SHT är också koordinator för projektet. Projektet ska påbörjas snarast och pågå i 18 månader efter ett särskilt godkännande av projektstart av Vinnova.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>