Siba kan inte möta efterfrågan på Surface 2

En knapp månad efter försäljningsstarten av Surface 2 skickar Siba ut ett pressmeddelande om att intresset för surfplattan har slagit deras förväntningar. Vilket är ett annat sätt att säga att de inte kan leverera så många plattor som efterfrågas.

Trots leveranssvårigheterna är Sibas marknadschef Marina Davarinou glad (enligt det utskickade pressmeddelanet). Och visst, i ljuset av hur Microsofts plattor överlag tagits emot av marknaden är det möjligen ett så kallat angenämt problem.

 Det är mycket glädjande att se att försäljningen av Surface 2 överträffat våra förväntningar. Att Microsoft med sina unika Surface 2-produkter på allvar tar upp kampen om de krävande målgrupper som bland annat efterfrågar en topputrustad dator med samma formfaktor som en surfplatta är intressant för branschen, säger Marina Davarinou, marknadschef på SIBA, i pressmeddelandet.

Sibas informationsansvariga Nora Ay säger till IT-Kanalen att hon inte kan dela med sig av några siffror kring försäljningen. Alltså kan vi inte dra några särskilt meningsfulla slutsatser av uttalandet, mer än att Siba alltså skulle kunna sälja mer av plattorna än vad de volymer de får tillåter.

 

Post Comment