Sigma IT Consulting väljer Sungard AS som partner för IT-infrastruktur
Hem Nyheter Sigma IT Consulting väljer Sungard AS som partner för IT-infrastruktur

Sigma IT Consulting väljer Sungard AS som partner för IT-infrastruktur

Publicerat av: Redaktionen

Sungard AS ny infrastrukturpartner till Sigma IT Consulting

Tjänsteföretaget Sigma IT Consulting väljer Sungard Availability Services som partner för IT-infrastruktur. Företaget placerar sina servrar i en av Sungard AS moderna och certifierade serverhallar i Stockholm.

Sigma IT Consulting har 850 medarbetare och erbjuder tjänster inom IT och management i Sverige och internationellt. Tidigare har företaget hanterat IT-drift via två datorhallar i egen regi, men väljer nu att ersätta en av hallarna med Sungard AS infrastruktur i Stockholm. Avgörande skäl för att Sungard AS väljs som partner är certifieringar inom flertalet standarder (bland annat SOC, PCI DSS), arbetssätt och geografi.

– Våra kunder ställer höga krav på oss och vi ställer höga krav på våra samarbetspartners. Sungard Availability Services är ISO-certifierat inom tre områden – kvalitet, informationssäkerhet och miljö – och erbjuder en reviderad infrastruktur för företag med högsta krav på tillgänglighet, driftsäkerhet och miljöhänsyn. Det är tryggt för oss och för våra kunder, säger Stefan Rosén, Business Unit Manager på Sigma IT Consulting.

Sungard Availability Services är pionjärer inom affärskontinuitet och har hjälpt företag att utveckla tillgänglighet och säker IT-drift i över 35 år. I Sverige erbjuder företaget moln-, drift- och återställningstjänster från tre moderna, certifierade och miljövänliga datorhallar i Stockholmsområdet.

– Vi vill erbjuda våra kunder en högre nivå av tillgänglighet som är anpassad för en verklighet som arbetar i internets hastighet och som kräver upptid all tid. Med oss som partner slipper kunderna investera i egen infrastruktur och får en modern, säker och redundant IT-miljö med kontinuerlig övervakning. Kunderna väljer själva vilken servicenivå de vill ha – från traditionell colocation till ett fullständig helhetsåtagande från vår sida inklusive kapacitetstjänster, säger Håkan Björklund, vd för Sungard Availability Services i Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>