Hem ITKONSULTFÖRETAGSIGMA Sigma Dynamics i UK bygger partnerskap med insightsoftware

Sigma Dynamics i UK bygger partnerskap med insightsoftware

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Dynamics är numera stolt partner till insightsoftware, en ledande leverantör av mjukvara för finansiell rapportering och företagsstyrning.

Sigma Dynamics i UK bygger partnerskap med insightsoftware 2

Sigma Dynamics är numera partner till insightsoftware, en ledande leverantör av mjukvara för finansiell rapportering och företagsstyrning

Sigma Dynamics erbjuder strategisk rådgivning, expertkompetens och support inom Microsoft Dynamics365 och ser fram emot att även erbjuda tjänster inom det växande området för visuell dataanalys. Något som är nödvändigt för beslutsfattande i dagens digitala ekonomi.

– Ledningsrapporter tar lång tid att ta fram, är ofta statiska och kostsamma att ändra. Med insigthsoftwares rapportlösningar tillhör detta det förgångna. Vi kan nu göra det möjligt för våra kunder att snabbt själva producera nödvändigt beslutsunderlag, anpassat efter deras behov och på ett enkelt visualisera nyckeldata i realtid. Lösningen medför en verkligt stor skillnad och värdet uppnås direkt. Tack vare detta bidrar vi med ett starkt mervärde till våra kunder som kan skapa framgång i deras verksamhet, säger Colin Crow, VD för Sigma Dynamics i Storbritannien.

Med insightsoftware går det snabbt att skapa rapporter i realtid, vid det ögonblick de behövs, direkt från ERP och EPM-system. Dessutom blir de även mer exakta då data redan är verifierad och uppdaterad.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>