Sigma Dynamics tecknar avtal med Hydroscand

Affärsenheten Dynamics inom Sigma IT har nyligen tecknat avtal med Hydroscand gällande förvaltning och support av existerande Microsoft Dynamics installation.

Sigma Dynamics tecknar avtal med Hydroscand 1
Sigma Dynamics tecknar avtal med Hydroscand.

Inom avtalsramen ingår även strategiskt arbete med framtagning av roadmap för implementering av Dynamics 365. Detta skapar många fördelar och ger Hydroscand möjligheten att utveckla sin affär på marknadens modernaste digitala plattform.

– Sigma har visat oss en kompetent uppställning, med stark Microsoft-koppling, tillsammans med en internationell närvaro och många starka referenscase för Dynamics 365. Vi ser Sigma som den bästa partnern för Hydroscand när vi tar nästa steg mot en mer modern, automatiserad och digital plattform, säger Arvid Johansson, CIO på Hydroscand Group.

Samarbetet är redan igång och har utvecklats enligt plan där övertagandet av förvaltning och support har pågått en tid, och nu har en roadmap för Dynamics 365 påbörjats.

– Det känns otroligt kul att samarbeta med Hydroscand. Vi har samma syn på hur ett bra och framgångsrikt partnerskap ska fungera. Det är även spännande att vara med att vägleda och stötta i deras digitaliseringsresa, säger Johan Sellberg, ansvarig säljare och BU Manager på Sigma Dynamics.

I arbetet framöver kommer fokus läggas på Finance, Supply Chain och Retail. I ett senare skede kommer även Customer Engagement och då särskilt Sales och Customer Service att ingå.