Hem Nyheter Sigma expanderar inom Microsoft Dynamics i Storbritannien

Sigma expanderar inom Microsoft Dynamics i Storbritannien

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Dynamics i Storbritannien växer och tar nu över K3 Business Technologies Limited verksamhet inom Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations.

Sigma expanderar inom Microsoft Dynamics i Storbritannien 2

Colin Crow, Managing Director på Sigma Dynamics UK.

Då den engelska mjukvaru- och managed services företaget K3 Business Technologies Limited försattes under rekonstruktion sökte de ett passande företag för övertag av sin verksamhet inom Microsoft Dynamics. En överenskommelse har nu träffats mellan Sigma och K3 Business Technologies. Överenskommelsen medför övertagande av befintliga kunder samt anställda som integreras i Sigma Dynamics verksamhet i UK.

Sigma Dynamics är ledande inom sitt område och erbjuder sina tjänster över hela Storbritannien och globalt. De fokuserar på att hjälpa företag som är komplexa, internationella och har en önskan om produktivitetsförbättring och tillväxt. Med detta förvärvet har K3:s verksamhet hittat ett tryggt och stabilt hem där kunder och medarbetare kommer att ha en partner som de kan arbeta med, förlita sig på och bygga en långsiktig relation med. Sigmas globala styrka och bredd av tjänster kommer att tillföra ett betydande värde till kunderna.

– Vi är mycket glada över denna möjligheten som passar perfekt in i vår affärsstrategi. Jag ser fram emot att arbeta med våra nya kunder och lära känna våra nya kolleger, säger Colin Crow, Managing Director på Sigma Dynamics UK.

Sigma expanderar inom Microsoft Dynamics i Storbritannien 3

Jonas Steffensson, Managing Director på Sigma Dynamics

Jonas Steffensson, Managing Director på Sigma Dynamics, avslutar:
– Detta är ett viktigt förvärv där vi får möjlighet att bidra med ökad affärsnytta. Jag kan försäkra kunderna att de kan lita på oss och vi ser fram emot att bidra till deras fortsatta framgång. Vidare så välkomnar vi våra nya medarbetare med varm hand och de blir ett starkt tillskott i vår verksamhet. Med detta får Sigma ytterligare en plattform för tillväxt på den brittiska marknaden. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att bli så effektiva som möjligt både lokalt där de har sitt huvudkontor men även vara en partner globalt så kunderna kan vara konkurrenskraftiga på den globala marknaden. Detta kommer att tillföra ett betydande och unikt värde till vår verksamhet och ge fler möjligheter för teamarbete mellan våra expertenheter i hela koncernen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>