Sigma IT Consulting är stolt sponsor av European Speedrunner Assembly Summer 2018
Hem Nyheter Sigma IT Consulting är stolt sponsor av European Speedrunner Assembly Summer 2018

Sigma IT Consulting är stolt sponsor av European Speedrunner Assembly Summer 2018

Publicerat av: Redaktionen

Den 20-29 juli är det åter dags för European Speedrunner Assembly på Quality Hotel View, Malmö.

Sigma IT Consulting är stolt sponsor av European Speedrunner Assembly Summer 2018 1

European Speedrunner Assembly arrangerar ett internationellt spel- och välgörenhetsevent i Malmö 20-29 juli 2018.

European Speedrunner Assembly ESA är ett internationellt gaming-event där man kombinerar speedrunning och välgörenhet.

Under en vecka samlas 400 spelare för att presentera gameplay i världsklass på Twitch.TV, och samtidigt samla in pengar för ett välgörande ändamål. I år går insamlingen till internationella Rädda Barnen.

European Speedrunner Assembly är ett unikt välgörenhets- och spelevenemang som strömmas till en generation som traditionell TV inte kommer att nå. Vid förra årets event var det 2,4 miljoner unika visningar på online livesändningarna.

Den globala publiken har hjälpt till att samla in över 500 000 € sedan år 2012 till välgörande ändamål.

Fredrik Lidholt, en av initiativtagarna till ESA, säger:

* Vi är mycket stolta och engagerade arrangörer av ESA och extra roligt att i år kunna arrangera ESA i Malmö. Vi har 400 spelare på plats från hela världen och förra året hade vi rekord på antal visningar. Vi förväntar oss ännu fler visningar i år eftersom evenemanget blivit mer välkänt i hela världen.

Fredrik fortsätter,

* Speedrunners är en mycket lojal och hängiven Community som vill göra gott i världen och samtidigt ha roligt.

ESA eventet kan ordnas tack vare ett stort team av volontärer och olika partners. Det är också möjligt för företag, organisationer eller privatpersoner att donera små eller större belopp för att stödja insamlingen till Rädda Barnen.

* Vi på Sigma älskar spel och vill göra en skillnad och vi tycker att ESA gör ett jättebra jobb genom att kombinera spel och välgörenhet. Allt för en bättre morgondag. För andra året i rad är vi en stolt sponsor och vi hoppas att eventet och insamlingen bidrar med ett stort belopp till Rädda Barnen och att spelarna har en grym spelvecka, säger Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef på Sigma IT Consulting.

200 olika spel kommer att spelas under eventet och spelschemat och mer information om ESA finns på webbplatsen www.esamarathon.com.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>