Hem Nyheter Sigma IT vinner ramavtal med RISE, Research Institutes of Sweden

Sigma IT vinner ramavtal med RISE, Research Institutes of Sweden

Publicerat av: Redaktionen

Nyligen avslutade RISE sin upphandling av IT-konsulttjänster, där Sigma IT vann ramavtal inom följande kategorier: Systemutveckling, Workplace, Leda och Styra samt Service desk.

Sigma IT vinner ramavtal med RISE, Research Institutes of Sweden 2

Sigma IT i nytt ramavtal med RISE, vinner i fyra av fem upphandlade kategorier av IT-konsulttjänster.

I den återstående kategorin Infrastruktur var A Society, ett systerbolag inom Danir-koncernen en av de vinnande leverantörerna.

Tilldelningsgrund för samtliga anbudsområden var bästa förhållande mellan pris och kvalitet. Ramavtalet startar 2020-10-01 och gäller i 48 månader.

– Vi är väldigt glada och stolta över denna tilldelning. Det är alltid viktigt att vinna ramavtal och vid den här upphandlingen är vi extra stolta över att vara den enda leverantör som fått förtroende att leverera i fyra av fem upphandlade kategorier. Vi har arbetat tillsammans med RISE länge och uppskattar samarbetet eftersom det är spännande och utvecklande uppdrag. Vi ser nu fram emot att fortsätta samarbeta och säkra de kompetenser som krävs för RISEs utveckling, säger Milos Rajkovic, kundansvarig på Sigma IT.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>