Hem Nyheter Sigma medverkar som partner på Digital Workplace Summit

Sigma medverkar som partner på Digital Workplace Summit

Publicerat av: Redaktionen

Digital Workplace Summit samlar varje år branschens främsta experter och yrkesverksamma inom digital transformation och digitala arbetsplatser i Norden.

Sigma medverkar som partner på Digital Workplace Summit 3På grund av rådande omständigheter kommer konferensen i år att se annorlunda ut. För första gången hålls eventet 100% digitalt och är dessutom kostnadsfritt och öppet globalt för alla som är intresserade av digitala arbetsplatser. För oss på Sigma IT är det självklart att vara med som partner.

Det råder ingen tvekan om det digitala arbetslivet är här för att stanna – och att ställa om snabbt innebär stora konkurrensfördelar. Årets konferens, som pågår under två dagar, har som tema distansarbete och ledarskap på distans.

– Vi har lång erfarenhet av distansarbete och hur man lyckas nå framgång och stärka människor och organisationer i sin digitala vardag. Därför är vi stolta över att vara med som partner på Digital Workplace Summit 2020, säger Susanne Erkenmark, Business Area Manager på Sigma Worklife.

Eventet äger rum 26-27 maj och arrangeras av Summit & Friends. Susanne Erkenmark från Sigma Worklife kommer att bidra med kunskap och insikter i årets paneldebatt. Övriga talare kommer från bland annat Microsoft, IBM och Google. Bland besökarna ser vi nyckelpersoner i positioner som CEO, CTO, HR-chefer, utvecklingschefer, IT-chefer, marknadschefer, digitala strateger, förändringsledare m.fl.

– Vi ser fram emot att få berätta mer om hur vi, genom att sätta människa och teknik i centrum, kan skapa digital revolution i arbetslivet. Hur vi får med oss alla på resan genom tydligt och engagerat ledarskap, kommunikation och inspiration, säger Susanne Erkenmark.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>