Simga Polymer Group väljer Visolit som molnpartner
Hem NyheterMolntjänster Sigma Polymer Group väljer Visolit som molnpartner

Sigma Polymer Group väljer Visolit som molnpartner

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Polymer Group väljer den nordiska moln- och IT-leverantören Visolit som sin strategiska molnpartner, i ett treårigt avtal.

Simga Polymer Group väljer Visolit som molnpartner

– Vi är stolta över att få förtroendet som moln- och digitaliseringspartner för Sigma Polymer Group som är en framgångsrik koncern med stark marknadsposition, säger vd på Visolit Sweden, Johan Ripe.

Sigma Polymer Group är en ledande leverantör av tekniskt industriformgods i gummi, silikon och polyuretan. Produkterna används inom olika branscher såsom fordons-, gruv-, livsmedels- och förpackningsindustrin.
-Vi har en stark framtidstro och arbetar hårt med att växa organiskt tillsammans med våra kunder inom befintliga nischer samt ta nya affärer inom nya segment. Vår styrka är vårt applikationskunnande ihop med vår grundmurade kompetens inom materialutveckling och avancerade verktygslösningar, säger Torbjörn Riisom, Sales Director Sigma Polymer Group.

-Eftersom ständig förändring präglar alla verksamheter, söker våra kunder efter goda och moderna molntjänster som möjliggör snabba grepp för att stärka konkurrenskraften. Visolits kompetens och erfarenhet inom både publika och privata moln stärker Sigma Polymer Groups förmåga att innovera och vidareutveckla en verksamhet i stark tillväxt, säger Johan Ripe.

Visolit levererar en komplett IT-lösning som innefattar drift och manageringen av servrar, nätverk, applikationer och klienter. Visolit levererar en hybrid lösning som bygger på publika molntjänster hos Microsoft, i kombination med Visolits privata molnlösning eftersom det ställs högra krav på tillgänglighet och IT-säkerhet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>