Hem Nyheter Sigma Recruit startar upp i Skövde

Sigma Recruit startar upp i Skövde

Publicerat av: Redaktionen

​För att hjälpa västsvenska företag att säkra framtidens kompetens etablerar sig Sigma Recruit nu även i Skövde.

Sigma Recruit startar upp i Skövde 3På det nyöppnade kontoret kommer det till en början att finnas fyra rekryteringskonsulter som är experter på den lokala marknaden och har de nätverk som krävs för att matcha kompetens och behov. Verksamheten från Skövdekontoret täcker ett större geografiskt område som sträcker sig från Jönköping och ända bort till Linköping.

– Det känns fantastiskt inspirerande att vi nu etablerar oss på ytterligare en ort – nämligen Skövde! Från starten av Sigma Recruit 2014 har vi haft en stor tillväxt i Göteborg, Stockholm och Malmö. Jag är så stolt och glad att vi fortsätter att expandera. Det är ett strålande betyg att våra tjänster efterfrågas och vi kan hjälpa ännu fler företag att hitta nyckelkompetens, säger Susanne Hjälmered, VD på Sigma Recruit.

En av de största utmaningarna för svenska företag idag är att attrahera och rekrytera rätt kompetens. IT/Tech-branschen pratar om en brist på 70 000 personer till år 2022.

Magnus Fagerberg, ansvarig för Sigma Recruits verksamhet i Skövde:

– I Skövde har vi en betydligt bredare marknad än bara IT/Tech. Här kommer vi att hjälpa våra kunder med deras digitaliseringsresa, och roller där IT/Tech gränsar till Finance, Marketing, HR, Sales och Executive och vi ser redan nu en stor efterfrågan på dessa tjänster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>