Sigma satsar på Talent Management och rekryterar Ylva Vihøj till ledningsgruppen
Hem Nyheter Sigma satsar på Talent Management och rekryterar Ylva Vihøj till ledningsgruppen

Sigma satsar på Talent Management och rekryterar Ylva Vihøj till ledningsgruppen

Publicerat av: Redaktionen

I våras satte Sigma IT Consulting upp målet – att bli det mest framgångsrika IT-konsultbolaget. Ett mål som utmanar och flera processer har redan startat. Lars Kry, VD på Sigma IT Consulting beskriver ett bolag i förändring och i tillväxt.

Sigma har otroliga resurser i sina medarbetare och i sitt erbjudande. Här finns vilja, engagemang och massor av kunnande. ftvnzjpveqyf7b3inlzkNu stärker vi vår Talent managementprocess för att bli en ännu bättre arbetsgivare och tjänsteleverantör. Därför är det med stor glädje jag kan berätta att vi har rekryterat Ylva Vihøj, berättar Lars.

Ylva har lång erfarenhet som ledare inom Volvo koncernen, där hon bland annat varit chef för Talent Management globalt, jobbat i styrelsen för Volvo IT, och varit HR-, kommunikations- och strategichef i Volvo koncernens forsknings- och innovationsbolag. Närmast kommer hon från rollen som management konsult inom Talent – and organisational management.

– Det ska bli mycket roligt att bidra till Sigmas utveckling. Talent management handlar om en organisations engagemang för att rekrytera, utveckla och behålla de bästa som finns på arbetsmarknaden. För ett konsultbolag som Sigma är ju människorna i bolaget hela vår affär och Talent Management blir därmed ett mycket centralt affärsutvecklingsverktyg, berättar Ylva.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>