Hem Nyheter Sigma Technology är ett av Sveriges Best Managed Companies 2020

Sigma Technology är ett av Sveriges Best Managed Companies 2020

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterade Deloitte och Nasdaq de bolag som tilldelas utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2020.

Sigma Technology är ett av Sveriges Best Managed Companies 2020 2

Sigma Technology har blivit ett av Sveriges Best Managed Companies för andra år i rad. Carl Vikingsson, Presiden och VD på Sigma Technology Group

Sigma Technology har fått utmärkelsen för andra år i rad.

Utmärkelsen Best Managed Companies tilldelas svenska privatägda företag som har lyckats bra med strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. En oberoende jury har valt ut de 18 företag som får utmärkelsen i år.

– Det är mycket roligt att få ett erkännande och återigen bli utsedda till ett av Sveriges Best Managed Companies. Vår entreprenörsanda och filosofi ‘Local Drive – Global Strength’ hjälper oss behålla känsla av ett litet företag medan vi har fördelar av att vara en del av en stor global organisation. Vi behåller fokus i alla områden av vår verksamhet inklusive vårt arbete med hållbarhet och socialt ansvar. Stort grattis till våra fantastiska kollegor och den stora Sigma-familj vi är inom Sigma Technology som har nu fått utmärkelsen av mest välskötta företag och förra året blev Sveriges andra bästa arbetsgivare, säger Carl Vikingsson, President och VD på Sigma Technology Group. Han fortsätter:

– De senaste månaderna har bevisat hur viktigt det är för organisationer att vara förberedda och ha strategisk inriktning för att navigera på den utmanande marknaden.

– Framtida lönsamhet bygger på trygga interna processer. De här företagen har en tydlig vision och ett framåtlutat fokus. Ett sådant arbetssätt är givetvis extra viktigt i turbulenta tider, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden’s Best Managed Companies.

– Årets företag visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. Deras framgångar är ett resultat av ett fokuserat arbete på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden, säger Håkan Sjögren, oberoende jurymedlem samt Managing Director och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>