Sigma vinnare på Microsoft Partner Awards – andra året i rad
Hem Nyheter Sigma vinnare på Microsoft Partner Awards – andra året i rad

Sigma vinnare på Microsoft Partner Awards – andra året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Sigma vinnare på Microsoft Partner Awards – andra året i rad

Sigmas är världsledande inom IoT och Microsoft Partner of the Year. Detta kan nu slås fast efter ännu en vinst på Microsoft Partners Awards 2015. I år vann Sigma kategorin ”Unlock Data Insights” för sin unika IoT-lösning Sensation.

Sigma

– Att vinna igen för andra året i rad är både hedrande och ett bevis på att vi befinner oss i absolut i framkant när det gäller Internet of Things och Analytics/Big Data, berättar en stolt David Österlindh.

I år vann alltså Sigma en ny utmärkelse på Microsofts Parter Awards för sina lösningar inom Internet of Things och Analytics/Big Data. Sigma vann kategorin ”Unlock Data Insights” vilket handlar om lösningar för bättre affärsanalys och för att driva affärskritiska lösningar, baserat på Big Data.

Tommy Flink, Data Insight Lead Microsoft Sverige förklarar varför:

”Sigma är med deras lösning Sensation en stor förebild inom området Internet of Things och Analytics så det är en välförtjänt utmärkelse de erhållit. Det har ett mycket stort värde för Microsoft och våra kunder att ha en partner som ligger i teknikens framkant och utvecklar innovativa lösningar.”

– Det går nästan inte beskriva hur fantastiskt det känns att vi utsetts till Sveriges främsta Microsoft-partner för andra året i rad, detta är ett tydligt bevis för det dedikerade arbete vi gör varje dag med att hjälpa våra kunder att accelerera och ta sin affär och verksamhet till nya nivåer med hjälp av våra lösningar inom Internet of Things och Analytics/Big Data, berättar en stolt David Österlindh, Affärsområdeschef Internet of Things, Sigma.

Peter Lindblom, partneransvarig på Sigma rapporterar direkt från nomineringsfesten:

– Det känns förstås otroligt roligt och inspirerande att vi på Sigma för andra året i rad kan titulera oss Microsoft Partner of the Year. Sigma och Microsoft har de senaste åren utvecklat ett starkt strategiskt partnerskap inom tillväxtområden som Cloud, Mobility och Internet of Things och denna utmärkelse är ett ytterligare bevis på det.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>