Signicat tillkännager inträde på Auth0 Marketplace
Hem Digitala verktyg Signicat tillkännager inträde på Auth0 Marketplace

Signicat tillkännager inträde på Auth0 Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

Auth0-kunder kan nu enkelt lägga till stöd för eID-lösningar och nå över 60 miljoner europeiska användare

Signicat, the Trusted Digital Identity Company™, tillkännagav idag sitt inträde på Auth0 Marketplace, en marknadsplats som samlar betrodda lösningar för utvecklare, däribland identitetslösningar.

Signicats närvaro på marknadsplatsen ger Auth0-kunder möjlighet att implementera onboarding och autentisering av användare genom de över 30 tredjeparts-integrationer för elektroniska identitetslösningar (eID) som ingår i Signicats Digital Identity Platform.

Signicat Digital Identity Platform inkluderar tjänster för säkerställande av identitet, autentisering och elektronisk signering som möter stringenta regelverk inom kundkännedom och penningtvätt i många europeiska länder. Genom att att integrera Signicats lösningar i Auth0-plattformen får Auth0-kunder direkt tillgång till europas största samling av elektroniska identitetslösningar.

Signicat tillkännager inträde på Auth0 MarketplaceLösningen kräver minimalt med konfiguration, vilket innebär att bolag snabbt och enkelt kan lägga till stöd för europeiska eID-lösningar likt BankID, MitID, Der Neuen Personalausweis, Itsme, IDIN, France Connect, Smart-ID, Mobil-ID, med flera. Med hjälp av den flexibla identitetsplattformen Auth0 erbjuder kan kunder också enkelt integrera eID-lösningar med närbesläktad teknik, till exempel i större projekt för digital transformation, detektion av hot, compliance och kundkonvertering.

“Att arbeta med Auth0, en ledande identitetsplattform som har en liknande vision som oss för säker access för alla, är viktigt för oss. Både Signicat och Auth0 arbetar för att bättra på säkerhet och tillit online, och genom detta partnerskap säkerställer vi att våra gemensamma kunder får tillgång till säkra och enkelt implementerbara digitala ID-lösningar. Medan användningen av digitala ID-lösningar mognar i olika takt runtom i världen har användningen av eID-lösningar blivit djupt rotade i privata och publika tjänster i många länder. Norden är ett bra exempel på en marknad där digitala identitetslösningar implementerats väl”, sade Asger Hattel, CEO vid Signicat.

”Auth0s integration med Signicat gör det enkelt för applikationsutvecklare att lägga till stöd för europeiska eID-lösningar och ger dessutom deras kunder ett smidigt sätt att komma åt tjänster med ID-lösningar de redan känner till och litar på. Vi är glada över att ha Signicat som en anförtrodd och värdefull partner på Auth0 Marketplace och att bredda vårt utbud riktat mot europeisk innovation”, sade Cassio Sampaio, SVP of Product vid Auth0.

Signicat är en Qualified Trust Service Provider (QTSP) och står för maximal säkerhet och tillit på den europeiska marknaden. Användningen av eID för säkra inloggningar av kunder låter företag bättre hantera risker, minska bedrägerier och att bygga tillit mot kunder online.

Auth0 granskar och kvalitetssäkrar integration av funktionalitet från partners och gör dessa lätta för kunder att både finna och integrera. Partners kan med hjälp av Auth0 Marketplace öka sin synlighet på en marknad med ökande efterfrågan av digitala identitetslösningar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>