Hem NyheterMolntjänster Simplify Sverige AB går “All cloud” med Visolit!

Simplify Sverige AB går “All cloud” med Visolit!

Publicerat av: Redaktionen

”All cloud” är nu kännetecknet för bolaget som levererar tjänster med den senaste tekniken för den digitala arbetsplatsen.

Simplify Sverige AB går “All cloud” med Visolit! 3Nyligen signerade Simplify avtal om molntjänster med Visolit, i en All cloud-leverans där Microsoft Azure nyttjas för att boosta innovationen och verksamhetsutvecklingen i Simplify.

– Vi är stolta över att vi fått förtroendet att hjälpa Simplify in i en lösning som helt och hållet vilar på det publika molnet Azure, säger vd på Visolit Sweden AB, Johan Ripe.

Visolit har lyft Simplify och hela kundens miljö till det publika molnet i Azure.

– Att gå “all in” med Visolit på molntjänster var en viktig del av det strategiska vägvalet för framtiden för Simplify, för vi ska hela tiden ligga i framkant och molntjänster är vägen dit. Vi levererar ju själv molntjänster och vi ville leva som vi lär, säger vd i Simplify Sverige AB, Johan Bäckström.

Coronautmaningarna har skapat stor efterfrågan av Simplifys tjänster, och koncernchefen kan berätta om en tvåsiffrig tillväxt. Simplify har anställt flera personer nu för att möta efterfrågan.- Bland våra kunder har vi sett fyrdubbling i efterfrågan i snitt, och nu är vi verkligen nöjda med vårt val av All cloud. Vi kommer snabbt att kunna ta i bruk nya applikationer, innovera och hitta nya vägar att lyfta våra kunder, betonar Johan Bäckström.

Visolit levererar tjänster inom Azure, Microsoft 365, Governance och Service Desk för Simplify. Visolit är också rådgivare och sparringspartner på frågor kring molnet och teknologi för Simplify. Simplify sätter för närvarande upp ett nytt ERP- och CRM-system via Azure.

– Publika molntjänster möjliggör snabba grepp för att stärka konkurrenskraften. Då är det viktigt att ha en molnpartner med bred kompetens som kan ge goda råd, för förändring är ett konstant tillstånd för alla verksamheter, säger Johan Ripe.

-Visolit är en aktör vi kan växa med, med stark och bred kompetens samt förmåga till att vara en strategisk partner. Visolit visade proaktivitet kring att komma med konstruktiva förslag om hur vi som kund kunde bygga vår infrastruktur framåt, säger Johan Bäckström.

Han berättar att målet är klart, att Simplify ska bli det sjävklara valet i Norden. Bolaget jobbar med globala leveranser, medan huvudmarknaden fortsatt är i Sverige.

-Vi vill ju på sikt komma in i Norge. Vi hjälper kunderna med arbetsytor och att lära upp sina anställda. Vårt arbetssätt är att leverera bra till kunderna över tid med långsiktiga och strategiskt partnerskap under hela avtalet, berättar Johan Bäckström.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>