Sivers Semiconductors presenterar på 5G World i London
Hem Nyheter Sivers Semiconductors presenterar på 5G World i London

Sivers Semiconductors presenterar på 5G World i London

Publicerat av: Redaktionen

Sivers Semiconductors AB meddelar idag deltagandet som silversponsor vid 5G World Summit 2021 i London 20-24 september.

Dotterbolaget Sivers Wireless kommer att vara närvarande vid det fysiska eventet 22-23 september som både utställare och talare.

Årets 5G World är ett hybridevent, med en digital version vid sidan av eventet. 5G World är en världsledande 5G-konferens och utställning som tar upp behov, utmaningar och utveckling av 5G-nätverk med deltagare från alla delar av 5G-ekosystemet.

På 5G World kommer Sivers Semiconductors att träffa ledande representanter från ekosystemet för att diskutera status och utveckling av 5G-system samt visa Sivers Semiconductors expertis inom användning av 5G millimetervåg i olika applikationer.

Sivers Semiconductors presenterar på 5G World i LondonPatric Erlandsson, VP Wireless Sales & Marketing kommer att hålla en presentation, ”Möt den nya verkligheten där 5G milimetervåg kommer att förbättra ditt affärscase och addera slutanvändarvärde”. Som en av de ledande millimetervågsexperterna presenterar Sivers Semiconductors insikter och lösningar för OEM och tjänsteleverantörer för att fullt ut dra nytta av möjligheterna med 5G milllimetervåg.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>