SJ utrustar tågpersonalen med kroppskameror från Motorola
Hem Säkerhet SJ utrustar tågpersonalen med kroppskameror från Motorola Solutions

SJ utrustar tågpersonalen med kroppskameror från Motorola Solutions

Publicerat av: Redaktionen

Helintegrerad videolösning från Motorola ger anställda och resenärer ökad säkerhet och transparens

Lagom till när vi nu börjar resa mer igen, har SJ utrustat sin tågpersonal med VB400-kroppskameror från Motorola Solutions för att öka tryggheten och säkerheten för såväl resenärer som anställda.

Med 1 500 avgångar dagligen från cirka 400 stationer, inklusive internationella resor till Norge och Danmark, behöver SJ ständigt kunna följa vad som händer över hela sin verksamhet.

”Säkerheten är central inom hela kollektivtrafiken och har fått ännu större betydelse under pandemin,” säger Rickard Hohenthal, Channel Sales Manager Avigilon, Nordics på Motorola Solutions. ”SJ AB använder kroppsburna kameror för att göra resorna säkrare och i slutändan bekvämare för alla sina passagerare och anställda.”

SJ utrustar tågpersonalen med kroppskameror från MotorolaDe robusta kroppsburna VB400-kamerorna erbjuder en intuitiv inspelningsfunktion och förlängd batteritid som sträcker sig utöver det typiska arbetspasset, med upp till 12 timmars drift. Enheten kan säkert tilldelas medarbetaren via ID-kortsavläsning i början av arbetspasset och sedan enkelt aktiveras av bäraren. SJ distribuerar kroppskamerorna med Motorola Solutions Evidence Manager-mjukvara VideoManager för att sömlöst ladda upp och hantera den inspelade videon, som en del i SJs dagliga arbete.

Motorola Solutions kommer också att erbjuda SJ AB teknisk support och underhåll dygnet runt, inklusive uppdateringar av mjukvara för att introducera nya funktioner och förbättringar för kroppskamerorna när de finns tillgängliga.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>