Skjut produktiviteten i höjden på enkelt sätt!
Hem Digitala verktyg Skjut produktiviteten i höjden på enkelt sätt!

Skjut produktiviteten i höjden på enkelt sätt!

Publicerat av: Redaktionen

NAPCON som tillverkar digitala verktyg för processindustrin lanserar en banbrytande nyhet i vår.

Skjut produktiviteten i höjden på enkelt sätt!

Den nyaste medlemmen i NAPCON Understand-familjen NAPCON Advisor är verktyget som känner historien, förutspår framtiden och optimerar nuet.

– Vi har skapat ett helt nytt databaserat system som utnyttjar maskininlärning. NAPCON Advisor gör processerna avsevärt enklare att styra och bidrar effektivt till att målen för verksamheten nås. Vi för ut en innovation som verkligen har kapacitet att driva på utvecklingen inom processindustrin, säger Andreas Frejborg, chef för kundrelationer vid NAPCON.

De flesta digitala verktygen för processindustrin styr enhetens underhåll, men NAPCONs produkter och pionjären Advisor optimerar kemiska och fysikaliska processer i anläggningen.

– Det finns betydligt simplare verktyg med färre egenskaper för proaktivt underhåll på marknaden, men särskilt i oljebranschen är vår produkt unik, säger Tomi Lahti, produktchef vid NAPCON.

Digital operatörsassistent är steget före

Advisor stöder NAPCONs tidigare digitala lösningar, men i skillnad till tidigare verktyg som effektiverar processerna, ger Advisor råd direkt till verkstadsgolvet.
– Advisor hjälper operatörerna vid att fatta rätta beslut vid rätt tillfälle. De får information om hur processen ska styras för optimal produktion, säger Frejborg.

Höga förväntningar för Advisor

NAPCON är en enhet i den finska energikoncernen Neste. Kurvan pekar kraftigt uppåt för NAPCON och omsättningen ökade med 35 procent i fjol.

Den nya NAPCON Advisor lämpar sig för alla raffinaderier globalt och tiden mogen för nytänk i hållbara lösningar, anser Frejborg. Dessutom är NAPCON Advisor en moderat satsning med kort återbetalningstid.

– Vid en anläggning där driften är välkänd, är NAPCON Advisor en mycket rimlig investering. Den är ett lätt och snabbt verktyg för att uppnå mål för inbesparingar och hållbarhet.

– Och vi har Full stack-leverans! När kunden har data och en process sköter vi resten, tillägger Lahti.

Vid NAPCON ser man entusiastiskt fram emot lanseringen.

– NAPCON Advisor kommer att erövra världen! säger Andreas Frejborg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00