Smart High Tech: Utvald till elektronikjättes interna Global Sourcing Conference
Hem NyheterTech News Smart High Tech: Har blivit utvald till elektronikjättes interna Global Sourcing Conference

Smart High Tech: Har blivit utvald till elektronikjättes interna Global Sourcing Conference

Publicerat av: Redaktionen

Smart High Tech har blivit utvald att deltaga i en asiatisk multinationell elektronikproducents interna inköpskonferens.

Elektronikproducenten är marknadsledande inom flera segment inom bl a mobiltelefoni och television.

Smart High Tech: Utvald till elektronikjättes interna Global Sourcing ConferenceProducenten har valt Smart High Tech att närvara under den veckolånga konferensen i augusti för att presentera bolaget och dess produkter inför producentens inköpsorganisation och dess ledning, globalt och för samtliga affärsområden. Producenten är en ny kontakt som Smart High-Tech inte tidigare gjort affärer med.

”Det är glädjande att de valt oss till sin interna konferens och att de ser våra produkter som aktuella för flera produktgrupper i sitt enorma, ofta teknikledande utbud. Vår förhoppning är givetvis att denna aktivitet leder till beställningar av vår kärnprodukt, GT-TIM under 2022.” säger Lars Almhem, CEO på Smart High Tech.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>