Smarta premiumklockan TicWatch Pro med Wear OS by Google och unik ”Layered display”
Hem Produkt Nyheter Smarta premiumklockan TicWatch Pro med Wear OS by Google och unik ”Layered display”

Smarta premiumklockan TicWatch Pro med Wear OS by Google och unik ”Layered display”

Publicerat av: Redaktionen

Efter den succéartade lanseringen av TicWatch där TicWatch E sålde ut på bara några dagar lanserar nu Mobvoi sin premiummodell TicWatch Pro i Norden.

Smarta premiumklockan TicWatch Pro med Wear OS by Google och unik ”Layered display” 2TicWatch Pro har två displayer, en LCD- och en OLED-display som sitter på varandra. LCD-displayen har låg energikonsumtion, bra synlighet i solljus och är transparent när den inte används. Det gör att den underliggande OLED-displayens egenskaper kan utnyttjas till fullo vid användning. “TicWatch Pro är resultatet av vår obevekliga strävan att skapa en smart klocka i Premium-segmentet där batteritiden inte skall vara det hinder som smarta klockor alltid har brottats med”, förklarar Zhifei Li, CEO och medgrundare av Mobvoi. “Vår lösning har varit att innovera skärmen för att drastiskt minska energikonsumtionen. TicWatch Pro är vårt flaggskepp i vår strävan att kunna erbjuda smarta produkter av hög kvalitet till ett överkomligt pris för alla”, avslutar Li.

Förutom en innovativ skärm och en fantastisk batteritid erbjuder TicWatch Pro egenskaper som:

Google Play – ger tillgång till tusentals appar som kan laddas ner direkt i klockan

Google Assistant– Google´s assistent som kommunicerar genom röstkommandon

Premium byggkvalitet– Klockinfattningens fram- och baksida är i rostfritt stål och höljet är stöpt i en mycket tålig blandning av polyamidnylon och glasfiber. Det utbytbara armbandet är gjort i Italienskt läder med silikon på insidan.

NFC-betalning– Med stöd för Google Pay

IP68 vatten- och dammtålig– Klockan klarar att vara under vatten ner till 1.5 meter i upp till 30 minuter.

Sensorer för träning och hälsa– Pulsmätare, Accelerometer, Gyro, magnetisk sensor, sensor för bakgrundsljus samt latenssensor.

Appar för träning och hälsa– Googles och Mobvoi’s egna appar för hälsa och fitness är förinstallerade + stöd för flertalet av de populäraste tredjepartsappar

Tusentals urtavlor– Ladda enkelt ner nya urtavlor från Google Play

Musikstreaming– Lyssna på dina spellistor med dina favoritmusik-appar i klockan

“Sedan lanseringen av TicWatch i Juni har intresset och försäljningen skjutit i höjden för TicWatch. Många produkter är tillfälligt slutsålda hos våra partneråterförsäljare Verkkokauppa, NetOnNet, Inet och Webhallen”, säger Martin Liljegren – RLVNT´s grundare. “Med TicWatch Pro kan vi också erbjuda en unik premiumprodukt med NFC och en fantastisk batteritid. Tack vare operativsystemet – Wear OS by Google kan både Androidoch iOS-användare uppleva TicWatch Pro“ avslutar Liljegren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>