Smartsign expanderar i Australien
Hem NyheterDigital Signage Smartsign expanderar i Australien

Smartsign expanderar i Australien

Publicerat av: Redaktionen

Smartsign fortsätter att utveckla nya marknader över hela världen. Nu är det Australien och Nya Zeeland som står på tur. Andreas Lood placeras som lokal försäljningschef i Melbourne, Australien, från den 15 januari 2016.

– Jag tror att Australien kommer att växa stort inom vår marknad de närmaste åren. Där finns en uppdämd efterfrågan, säger Dan Arrias, Smartsigns internationella försäljningschef. Vi har kunder, distributörer och partners i Australien sedan tidigare och vi har nu den plattform som behövs för att sätta in egen personal på plats. Andreas Lood kommer att finnas på plats i Australien för att fortsätta satsningen på den marknaden där vi varit verksamma under flera år.

smartsign 4

Från vänster: Andreas Lood, Country Sales Manager, Australien och Dan Arrias, Sales Director International Markets

Andreas Lood ska utveckla försäljningen och samarbetet med distributörer och partners i Australien, Nya Zeeland och övriga Oceanien.

– Jag ser fram emot att bygga upp en ny marknad. Det känns fantastiskt bra att få vara med om denna utmaning tillsammans med Smartsign, säger Andreas Lood som närmast kommer från befattning som försäljningsingenjör på tyska lagerkoncernen Schaeffler.

– Det är perfekt timing att satsa på Australien nu. Vi ser att det finns ett stort behov avvår kompetens och det finns utrymme för Smartsign att växa ännu mer, säger Dan Arrias.

– Jag har nyligen träffat några av våra största leverantörer i Sydkorea. Det är mycket stimulerande att vi, med 22 anställda, kan samarbeta med jätteföretag med 30 000 anställda bara inom vårt kunskapsområde, säger Dan Arrias och poängterar vilka möjligheter som ligger i samarbetet med de riktigt stora för att kunna satsa, växa och utveckla nya marknader.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>