Smartsign hjälper gästerna på Atlantis The Palm i Dubai

Atlantis The Palm lovar sina gäster att uppleva ”A World Away From Your Everyday” under sin vistelse med hjälp av Smartsigns lösningar för Digital Signage.

Smartsign hjälper gästerna på Atlantis The Palm i Dubai 1Atlantis är ett exklusivt 5-stjärnigt hotell och resort som ligger på den världskända ön Palm Island i Dubai. Här finns ett mycket stort utbud av olika sevärdheter och aktiviteter som varierar från dag till dag på hotellets många barer, restauranger, vattenland, stränder och i hotellets lokaler. Därför behöver gästerna något som håller dem uppdaterade och digital signage är det mest effektiva, visuellt tilltalande och informativa sättet att göra detta.

– Vi är väldigt stolta över att få hjälpa Atlantis The Palm med deras informationshantering, som sker på digital signage-skärmar med hjälp av Smartsigns Display Manager-programvara, säger Martin Romanowski som är vd på Smartsign.

Med Smartsigns programvara kan Atlantis The Palm direkt och simultant och på ett enkelt och effektivt sätt informera om nya attraktioner, händelser och erbjudanden. Därmed kan gästerna konstant hålla sig ajour om de senaste händelserna, erbjudandena och ändringar som gjorts i det som händer, var och när.