Smartsign lanserar digital signage-lösning för LG webOS plattform

SmartSigns mjukvara drar nytta av LG webOS plattform för att förenkla installation, användning och underhåll av digitala informationstavlor.

Nu blir digital signage ännu enklare att både driftsätta och använda. SmartSign lanserar sin produkt SmartSign Display Manager med stöd för LG webOS for Digital Signage, som är den kommersiella versionen av LG:s smarta TV-plattform webOS. LG webOS for Signage är en heltäckande hård- och mjukvarulösning som har optimerats för kommersiella installationer av alla smartsign 2storlekar.

I kombination med SmartSign Display Manager ger LG webOS for Digital Signage kunder en funktionell lösning för digital signage som är både enkel att rulla ut och att underhålla. Genom att utnyttja webOS som bas elimineras behovet av en extern mediaspelare samtidigt som inbyggt stöd för WiFi gör att kunder inte behöver bygga upp en dyr nätverksinfrastruktur för att installera lösningen. För kunder som önskar få en än mer färdig lösning och lättinstallerad produkt kan SmartSign´s mjukvara i kombination med LG´s bildskärmar köpas som färdiga paket med mjukvaran installerad från utvalda distributörer.

– SmartSign har ett unikt erbjudande med en mycket kraftfull och användarvänlig produkt i kombination med försäljning till 100% genom kanalen så vi ser stora möjligheter att tillsammans kunna erbjuda partners en mycket konkurenskraftig lösning som är enkel att rulla ut säger Harri Ekholm, nordisk försäljningsdirektör för B2B på LG Electronics. Vi ser det även som ett högt betyg på vår plattform LG webOS for Signage när en så pass stor aktör väljer att utveckla sin mjukvara till denna lösning.

– Vi är mycket stolta över att nu kunna presentera ytterligare ett samarbete med en stor och innovativ hårdvaruleverantör som LG. Vi erbjuder våra partners i Norden och Europa ytterligare valmöjligheter att använda vår mjukvara inom digital signage. Vi fortsätter att utveckla vår vision ”Smartsign on all devices” och ger slutanvändaren större valmöjlighet. Detta visar på att vi har en bredd och styrka som passar alltfler slutkunder, säger Smartsigns vd Martin Romanowski.

Post Comment