Smartsign tar hem stor affär i Dubai

Smartsign har med en ny stor affär öppnat upp för en ny marknad inom arabvärlden. Tillsammans med en ny partner har Smartsign fått ett avtal med Dubai Chamber of Commerce and Industry (Dubais handelskammare).

Efter år av förberedelser och ett halvårs intensiv bearbetning har Smartsign tillsammans med en ny partner i Dubai, Förenade Arabemiraten, lyckats ro hem affären som är den första på denna marknad.stor affär

– Vi ser det här som en viktig ingång på den arabiska marknaden, säger Dan Arrias, internationell försäljningschef på Smartsign.

Avtalet gäller ett stort antal skärmar i Handelskammaren, skärmar som både fungerar som informationstavlor och vägvisare inom huset.

– Handelskammaren är en central plats för alla de företag som besöker Dubai i affärer och som därmed exponeras för vår teknik. Det här kommer att ge oss en skjuts på den här marknaden, säger Dan Arrias. Jag tror också att vår unika guidefunktion var det som avgjorde affären till vår fördel.

Handelskammaren i Dubai har installerat 37 skärmar från NEC med informations- och guidefunktion.

– Affären i Dubai ligger för vår del över snittet samtidigt som den är en mycket viktig dörröppnare i det här området, säger Dan Arrias. Vi kommer nu att arbeta för att etablera oss i Dubai med kontor och säljare för denna viktiga marknad.

Post Comment